Antena Căutare

Meteorologii au făcut ANUNȚUL! Vremea o ia RAZNA în zilele următoare! La ce ar trebui să ne așteptăm

Meteorologii au realizat prognoza meteo pentru zilele următoare și veștile se pare că nu sunt tocmai bune, întrucât ne vom confrunta din nou cu schimbări. Ce anunță specialiștii pentru perioada următoare și la ce ar trebui să ne așteptăm?

În zilele de miercuri (15 august), joi (16 august) și vineri (17 august), mai ales în cursul după-amiezilor și al serilor, în Maramureș, Transilvania, nordul Crișanei și al Moldovei, precum și în zonele montane și submontane vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin ploi ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor putea lua și aspect de vijelie și izolat grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși local 20 l/mp și izolat 30...40 l/mp.

Sursa: meteoromania.ro

Vremea 16 august. Se răcorește și vin ploile în aproape toată țara... Prognoza METEO pentru septembrie! La ce ar trebui să ne așteptăm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x