Antena Căutare

Vești proaste de la meteorologi! Se rup norii în două zone ale țării! Unde va PLOUA semnificativ în următoarele ore

Jumătatea sud-estică a României va înregistra valori termice sub mediile multianuale, în următoarele ore, precum și averse însemnate cantitativ.

Jumătatea sud-estică a României va înregistra valori termice sub mediile multianuale, în următoarele ore, precum și averse însemnate cantitativ.

Spre seară și în cursul nopții, cu precădere în Dobrogea și sud-estul Munteniei, vor fi înregistrate chiar cantități de apă de peste 25 l/mp.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și doar cu totul izolat este posibil să mai plouă. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări în sudul Banatului, în zona montană, precum și în Dobrogea.

Însă, de mâine se va încălzi semnificativ, până la 24 de grade Celsius, cu cer mai mult senin și vânt slab până la moderat. Poimâine vor fi chiar 27 de grade Celsius.

În zona montană și în sud-estul țării se vor mai semnala ploi.

Prognoza meteo pentru 1-14 octombrie! Anunțul de ULTIMĂ ORĂ făcut de meteorologi: ”Toamnă atipică, cu temperaturi de 27 ... BREAKING NEWS. Cod galben de vreme rea. Anunț de ULTIMĂ ORĂ al meteorologilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x