Antena Căutare

Ultimele informații de la ANM. Fenomene extreme în România în acest weekend. Cum va fi vremea

Ultimele informații despre prognoza meteo venită de la Administrația Națională de Meteorologie anunță o încălzire accentuată în următoarele zile, astfel că vremea in weekend aduce temperaturi de până la 10 grade Celsius, în special în zona de sud și sud-est a țării.

Ultimele informații despre prognoza meteo venită de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță o încălzire accentuată în următoarele zile, astfel că vremea in weekend aduce temperaturi de până la 10 grade Celsius, în special în zona de sud și sud-est a țării.

Și în celelalte regiuni vremea va fi mai caldă decât în mod normal, iar precipitațiile, sub formă de lapoviță și ninsoare, vor mai fi prezente doar în zonele înalte, de deal și de munte.

„Vremea se îmblânzește încet, încet. Sâmbătă, maximele se vor situa între un grad în nordul Moldovei și aproximativ 9-10 grade Celsius în Muntenia, nici în Capitală nu este exclus ca după amiază să se depășească 5 grade Celsius.

Duminică, vor fi temperaturi ridicate, care se opresc la 10 grade Celsius în partrea de sud-est a țări, iar la București, 6 -7 grade. Sunt temperaturi normale pentru această perioadă. Și temperaturile minime sunt în creștere. Duminică, vom avea minime de zero grade Celsius, în majoritatea zonelor din țară. În Maramureș și Transilvlapovița, nu este exclus să vedem și lapoviță și ninsoare”, a explocat meteorologul Meda Andrei, la Antena 3.

Vremea în București 8 decembrie. Ce ne așteaptă mâine în Capitală... Prognoza meteo 10 decembrie - 7 ianuarie. Estimările ANM pentru următoarea perioadă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x