Antena Căutare

Prognoza meteo, 7 și 8 martie 2020. Vremea se va răci simțitor în acest weekend. Zonele în care revin ploile și ninsorile

Prognoza meteo, 7 și 8 martie 2020. În acest weekend, temperaturile vor înregistra scăderi semnificative. Ploile vor pune stăpânire pe majoritatea regiunilor. Unde va ninge în următoarele zile?

Prognoza meteo, 7 și 8 martie 2020. Vremea se va răci simțitor în acest weekend. Zonele în care revin ploile și ninsorile
Prognoza meteo, 7 și 8 martie 2020 | Profimedia

Prognoza meteo - sâmbătă, 7 martie 2020

Sâmbătă, maximele termice vor fi peste media acestei perioade, în special în zonele sudice și estice.

Va ploua, ziua mai ales în vestul, nordul şi centrul teritoriului, iar noaptea în sud, în est şi pe arii mai restrânse în rest. Ploile vor fi şi sub formă de aversă şi pe suprafeţe mici vor fi însoţite de descărcări electrice.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 10 şi 20 grade, iar cele minime între 0 şi 10 grade.

Cum va fi vremea la munte

La munte, precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, pe litoral şi în sudul Banatului.

Cum va fi vremea în București

În București, cerul va avea înnorări, mai accentuate în a doua parte a zilei şi noaptea când temporar va ploua, posibil sub formă de aversă.

Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 7- 9 grade.

Meteo, temperaturi record: Cum va fi vremea de Paște, în toată țara, în perioada 18-21 aprilie

Prognoza meteo - duminică, 8 martie 2020

Duminică, vremea se va schimba simțitor. Potrivit meteorologilor, se vor înregistra temperaturi maxime în jurul mediei normale a acestei perioade, excepție făcând regiunile sud-estice, unde vor fi în continuare mai ridicate decât acestea.

În sudul, estul şi centrul ţării cerul va fi mai mult noros şi temporar vor fi precipitaţii sub formă de ploaie, iar seara şi noaptea, în Transilvania, în zona deluroasă şi în nordul Moldovei şi posibil şi în Maramureş, trecător va fi şi lapoviţă şi ninsoare.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 4 şi 14 grade, iar cele minime între -3 grade în estul Transilvaniei şi 7 grade pe litoral.

Cum va fi vremea la munte

La munte va ninge. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, la altitudini mari, în Dobrogea, Oltenia, Banat şi Crişana.

Meteorologii anunță vreme caldă și ploi în perioada 2-15 martie. ANM, prognoza pe regiuni

Cum va fi vremea în București

În București, cu toate că maximele zilei vor fi mai mici decât cele de sâmbătă, valorile vor fi tot peste normalul începutului lunii martie. Cerul va fi mai mult noros şi temporar va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperatura maximă va fi în jurul valorilor de 12- 13 grade, iar cea minimă, între 3- 4 grade.

Meteo, temperaturi record: Cum va fi vremea de Paște, în toată țara, în perioada 18-21 aprilie... Val de aer cald peste România în weekend-ul cu 8 martie. Vreme cu temperaturi de peste 20 de grade în unele zone...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x