Antena Căutare

Schimbare spectaculoasă de vreme în România, în următoarele zile! Unde va mai ninge, unde va ploua și unde vor fi temperaturi de aprilie!

O schimbare spectacuoasă de vreme în România a fost anunțată de meteorologi, în următoarele zile. Vor fi temperaturi crescute în zudul țării, mai ales marți, când vor ajunge până la 18 grade Celsius, în Bărăgan.  

Schimbare spectaculoasă de vreme în România, în următoarele zile! Unde va mai ninge, unde va ploua și unde vor fi temperaturi de aprilie!
Ilustrație.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), vineri, 14 februarie, vremea va fi caldă, mai ales în sud-estul ţării, unde cerul va fi variabil în prima parte a intervalului. În restul teritoriului, înnorările se vor accentua treptat şi temporar se vor semnala precipitaţii slabe, mixte la munte şi mai ales ploi în rest, ziua pe arii extinse în vest şi sud-vest, iar spre seară şi noaptea, local, în celelalte regiuni.

Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu unele intensificări în zona montană înaltă, iar în prima parte a intervalului local şi în sud-est. Izolat, mai ales la munte, vor fi condiţii de polei, iar noaptea în zonele joase, de ceaţă.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 grade în Maramureş şi 12 grade în Dobrogea şi Muntenia, iar cele minime se vor situa între -3 şi 6 grade.

În Bucureşti, vremea va fi caldă. Cerul, variabil la începutul zilei, se va înnora treptat, iar spre seară şi noaptea vor fi condiţii de ploaie slabă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimă va fi de 3...4 grade.

Prognoza meteo pentru sâmbătă

Sâmbătă vom avea parte tot de zi frumoasă. Vremea va fi caldă, mai ales în jumătatea de sud a ţării. Cerul va fi temporar noros şi doar cu totul izolat, îndeosebi în prima parte a zilei, în sud-est vor mai fi posibile ploi slabe, iar la munte fulguieli. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări ziua la munte şi în est şi sud-est.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 şi 12 grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între -8 şi 3 grade. Şi în Capitală, temperatura maximă va fi de 10...11 grade, iar cea minimă de 2...3 grade.

Prognoza meteo pentru duminică

Duminică scăpăm de precipitaţii. Conform ANM, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona înaltă a Carpaţilor Orientali. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 5 şi 12 grade, iar cele minime se vor situa între -8 şi 5 grade. Mai ales noaptea, izolat, la câmpie va fi ceaţă.

În Bucureşti, temperatura maximă va fi de 10...11 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

Săptămâna viitoare vor fi temperaturi de luna aprilie. Vremea va continua să se încălzească, devenind deosebit de caldă pentru această dată în toate regiunile. Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi mai mare în jumătatea de nord a ţării şi la munte.

Veri caniculare ca-n Irak, la București, din cauza poluării. Avertismentul sumbru lansat de oamenii de știință ... Vremea se încălzește treptat în toată țara. Prognoza meteo până pe 16 martie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x