Antena Căutare

Anunț de ultimă oră de la meteorologi! Canicula revine în toată țara

Ultimele informaţii de la meteo! După ce au emis un cod de ploi torenţiale şi vijelii în mai multe judeţe din ţară, specialiștii revin cu o nouă atenționare. Canicula revine în toată țara.

Ultimele informaţii de la meteo! După ce au emis un cod de ploi torenţiale şi vijelii în mai multe judeţe din ţară, specialiștii revin cu o nouă atenționare. Canicula revine în toată țara!

Canicula va fi resimțită în aproape toată România, iar disconfortul termic se va menține ridicat!

În regiunile vestice, sudice şi sud-estice indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi.

Temperaturile cresc brusc, maxima fiind cuprinsă între 29 și 36 de grade celsius în toate zonele de câmpie și podiș. În Oltenia şi Muntenia se vor atinge valori de 35-36 de grade. Astfel că, în data de 27, 28 şi 29 august, căldura insuportabilă va persista, dar vor fi şi manifestări de instabilitate atmosferică.

Temperatura minimă este cuprinsă între 13 și 22 de grade celsius! În periaoda menționată, după-amiaza şi seara, se vor semnala manifestări de instabilitate atmosferică (averse torenţiale, vijelii, descărcări electrice, grindină) pe arii restrânse temporar accentuată, în zonele deluroase şi montane şi pe spaţii mai restrânse în restul teritoriului, a anunţat Administraţia Naţională de Meteorologie.

Vremea 27 august 2019. Disconfort termic ridicat! Se depășește pragul critic! Unde sunt posibile ploi și ce condiții met... Avertizare meteo! Cod Galben: vijelii, ploi torențiale și grindină! Ce anunță meteorologii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x