Antena Căutare

Vremea 8 iunie 2019. Se vor înregistra 32 de grade Celsius

Vremea 8 iunie 2019. Prognoza meteo pentru ziua de sambatanunta temperaturi de peste 32 de grade Celiusus, dar si averse cu caracter torențial. Afla cum va fi vremea in Bucuresti.

Vremea 8 iunie 2019. Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătănunță temperaturi de peste 32 de grade Celiusus, dar și averse cu caracter torențial. Află cum va fi vremea în București.

Meteo, sâmbătă, 8 Iunie 2019. Vremea va fi caldă şi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi îndeosebi în jumătatea de est a ţării, la deal şi la munte, se vor semnala averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor depăşi 15…25 l/mp şi pe arii restrânse 35…40 l/mp. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 de grade în nordul Moldovei şi 32 de grade în Vest.

Citește și: Vremea în vara 2019. Prognoza meteo pentru iunie, iulie, august: cât de cald va fi

Vremea în București 8 iunie 2019. Potrivit ANM: Sâmbătă (08 iunie), vremea va fi caldă, dar și în general instabilă. Mai ales după-amiaza și seara vor fi intervale cu averse ce pot avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul a 30 de grade, iar cea minimă va fi de 17...18 grade.

Prognoza meteo București. Duminică (09 iunie), vremea se va menține caldă, iar instabilitatea atmosferică va fi accentuată. Vor fi intervale cu averse ce pot avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie și condiții de grindină. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 17...18 grade.

Surse: stirimeteo.ro, meteoromania.ro

Citește și: Vremea în București. Prognoza meteo pe 7 zile: Ploi și temperaturi de peste 30 de grade

Primul val de caniculă ajunge, de săptămâna viitoare, în România... Cod roșu de vijelii, în următoarele ore, în mai multe localități! Populația a fost avertizată prin sistemul RO-Alert...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x