Antena Căutare

Alina Eremia, jurata „Next Star”, Delia și Nicole Cherry, într-o singură fotografie! Fanii au înroșiit butonul de LIKE!

Alina Eremia a reușit să își uimească fanii cu o fotografie, iar poza nu are nevoie de niciun comentariu!  Jurata „Next Star” apare alături de prietenele ei, Delia și Nicole Cherry.

Alina Eremia a reușit să își uimească fanii cu o fotografie, iar poza nu are nevoie de niciun comentariu! Jurata „Next Star” apare alături de prietenele ei, Delia și Nicole Cherry.

Așa cum era de așteptat, poza a adunt imediat zeci de mii de like-uri. Ca de fiecare dată, cele trei artiste au impresionat cu ținutele lor originale și cu un vibe pozitiv, în acord cu primele zile de primăvară.

„Sunteți ca trei zeițe!”, „Superbe!”, au spus fanii. Nu ar fi exclus ca cele trei să și colaboreze pentru un nou proiect.

V-ați dori așa ceva?

Katia Cărbune a câștigat cel de-al optulea trofeu“Next Star”, iar emisiunea a fost lider de audiență pe all urban... Dorian Popa, emoționant peste măsură. Juratul „Next Star” s-a întors acasă, la malul mării...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x