Next Star

Ne revedem în curând!

Alina Eremia, jurata „Next Star”, mai zâmbitoare ca oricând! "De unde atâta zâmbet, aştepţi un bebeluş? Şi-a cumărat o gentuţă roşie!

 
+2 click pentru
galerie

Alina Eremia, jurata „Next Star”, mai zâmbitoare ca oricând! "De unde atâta zâmbet, aştepţi un bebeluş?", au întrebat-o fanii. Discretă din fire, nu a lămurit pe nimeni, însă zâmbetul cuceritor  i se trage de la... achiziţionarea unei maşini foarte frumoase, un model elegant, parcă făcut special pentru artistă.

Până se va întoarce la masa juraţilor, Alina are concerte peste concerte, se implică în campanii de frumuseţe, învaţă femeile să aibă mai multă grijă de ele. În schimb, se mai răsfaţă şi cu vacanţe, alături de Edi, iubitul ei.

Artista a declarat că el e prima ei iubire, deşi lumea specula în trecut că se iubeşte cu Dorian Popa.

Ceea ce este sigur e că în dreapta ei, în maşină, poate sta şi colegul Dorian, dar locul îi va fi rezervat deocamdată lui Edi!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Next Star, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NextStarA1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/ponVkm, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe