Antena Căutare

Angela Gheorghiu, unde ești ca s-o auzi? La nouă ani, cu lacrimi în ochi, cântă operă precum marile soprane

Ana Vanatoru are nouă ani, din Sibiu, și este pregătită să impresioneze juriul ”Next Star”. Ana iubește sportul, practică ski, tenis și patinaj.

Ana Vanatoru are nouă ani, din Sibiu, și este pregătită să impresioneze juriul ”Next Star”. Ana iubește sportul, practică ski, tenis și patinaj. Mai mult, de la patru ani, vorbește limba germană, după ce părinții au înscris-o la o grădinită cu predare în germană. Dar marea ei pasiune este alta: fetița iubește muzica, iar talentul ei este incredibil.

Extrem de emoționată în fața juriului, Ana s-a adunat și a început să cânte. Să cânte opera! La doar nouă ani! Aria lui Puccini, “Il mio bambino caro”, în interpretarea sa, i-a lăsat fără grai pe cei patru jurați.

Ce voce, ce trări! Un lucru e clar, Ana are toate șansele să-I urmeze calea celebrei soprane romance, Angela Gheorghiu.

Trimite-o pe Ana Vânătoru direct în Marea Finală! Votează ANA prin SMS la 1272 (0,60 Euro, TVA inclus)! Vineri, la "Neatza cu Răzvan și Dani" afli care este finalistul ediției.

Pitonul Anei i-a dat mari bătăi de cap Alinei Eremia: “Încep să plâng!” Moment spectaculos de bellydance, cu o campioană... Robert, “spaima” juriului! La doi ani a fost exmatriculat de la grădiniță, iar după a început să practice artele marțial...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x