Antena Căutare

Aseară, la Antena 1, Melani Şerban a câştigat cea de-a şasea ediţie „Next Star”

Melani Şerban, o frumoasã domnişoarã în vârstã de 11 ani din Braşov a câştigat asearã cea de-a şasea ediţie a show-ului “Next Star” de la Antena 1, calificându-se direct în marea finalã a celui de-al nouãlea sezon.

Melani Şerban, o frumoasã domnişoarã în vârstã de 11 ani din Braşov a câştigat asearã cea de-a şasea ediţie a show-ului “Next Star” de la Antena 1, calificându-se direct în marea finalã a celui de-al nouãlea sezon. Tot direct în marea finalã, cu ajutorul Golder Star-ului acordat de Lidia ajunge şi Mihai Dobre, un puşti de 8 ani care i-a uimit pe juraţi cu abilitãţile sale de a jongla cu cifre. Fãrã sã studieze înmulţirea la şcoalã, Mihai a fãcut calcule cu numere de pânã la şase cifre cu o uşurinţã incredibilã. Ba mai mult, a reuşit sã facã o adunare cu 30 de numere, în timp ce recita o poezie. „Nu sunt prea multe de spus, sunt şocatã!”, i-a spus Lidia, completând: „Asta numesc eu un moment demn de Golden Star”.

Melani şi-a asigurat locul în marea finalã prin vocea sa minunatã, momentul sãu ridicându-i în picioare pe cei trei juraţi. „E senzaţională! M-a luat cu plâns!”, i-a spus Pepe, iar Lidia a completat: „Sunt voci în faţa cărora mă fac foarte mică, ai reuşit să mă faci din nou foarte mică! Ce vibrato, ce înalte, ce susţinere. Cum s-a jucat cu emisiile…”.

A fost o seară spectaculoasă, plină de emoție, sâmbătă, la “Next Star”, în care copii talentați din toată țara au venit să arate lumii întregi ce știu ei mai bine să facă. Muzicã bunã, un moment excepţional de acrobaţie, desen pe apã, dans tradiţional ucrainean, umor, o demonstraţie la calul cu mânere sau un moment muzical emoţionant, din care nu a lipsit toaca, toate și-au găsit locul pe scena celui mai îndrăgit talent-show pentru copii. Invitaţii speciali ai serii au fost marele naist Nicolae Voiculeţ, care a acompaniat-o pe micuţa Alexandra, când aceasta a bãtut toaca pe scena „Next Star” şi gimnastul Marian Drãgulescu, alãturi de David Puicea la demonstraţia la calul cu mânere. Concurenții l-au avut și de această dată alături, în culise, pe Șerban Copoț, co-prezentatorul emisiunii, care le-a aflat poveștile și i-a încurajat înainte să apară în fața juraților și le-a aflat primele impresii, imediat ce au coborât de pe scenă.

Cine sunt următorii copii talentați care vor urca pe scena show-ului, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 28 iulie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Next Star”, prezentată de Dan Negru.

Aproape 1.600.000 de telespectatori au urmărit emisiunea prezentată de Dan Negru. Show-ul „Next Star", lider de aud... Ce mai povestesc jurații, sâmbăta, la “Next Star” Pepe și Dorian Popa au căzut de pe scenă, iar Lidia Buble a leșinat în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x