Antena Căutare

Au ajuns vedete! Ce fac astăzi câștigătorii Next Star: Omar Arnaout, Vanessa Mârzăvan și Rose Marie Lanciu

Au convins o țară întreagă că talentul poate fi uneori invers proporțional cu vârsta, iar acum câștigătorii primelor trei sezoane ale emisiunii „Next Star” se bucură de succesul obținut, pentru care au muncit încă de mici.

Au convins o țară întreagă că talentul poate fi uneori invers proporțional cu vârsta, iar acum câștigătorii primelor trei sezoane ale emisiunii „Next Star” se bucură de succesul obținut, pentru care au muncit încă de mici.

Sunt recunoscuți pe stradă, dau autografe și sunt felicitați pentru talentul de care au dat dovadă în cadrul show-ului, dar asta nu e tot. Omar Arnaout, Vanessa Mârzăvan și Rose Marie Lanciu sunt pe cale să cucerească și sufletele străinilor.

“După Next Star, viața mea s-a schimbat radical”, povestește Omar Arnaout. “Nu cred că există zi în care să ies afară și să nu mă recunoască cineva. Am fost ales și pentru concursul Arabs Got Talent, o realizare foarte mare în viața mea. Tot după Next Star au venit și concertele, în care mă distrez cu fanii mei. Iubesc acest sentiment”, dezvăluie primul “Next Star” al României, Omar Arnaout.

Omar a investit în cariera lui muzicală premiul obținut, dar nu a uitat nici de cei cu care viața nu a fost la fel de darnică și a donat bani mai multor case de copii.

Vanessa Mârzăvan a fost remarcată de un producător din Miami, care a și invitat-o să înregistreze o piesă acolo. “Am avut o vacanță foarte frumoasă, în care am îmbinat distracția cu munca”, a declarat Vanessa. “După Next Star, mi s-a schimbat viața în bine și mi-am luat mai în serios rolul de a cânta, pregătindu-mă mai mult pentru a nu îi dezamăgi pe cei care au crezut în mine”, continuă ea.

Rose Marie Lanciu, câștigătoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii, este convinsă că muzica este menirea ei, așa că a investit premiul obținut pentru a-și crea acasă propriul studio. ”Mi-am făcut un studio acasă, să mă ajute în ceea ce fac – mi-am luat boxe, pian, mixer, microfon profesionale”, a povestit Rose Marie. Tot ea s-a bucurat de o binemeritată vacanță în această vară la Disneyland Paris, dar și de multe alte momente petrecute alături de cei dragi. “Ne-am simțit extraordinar, am fost la piscină, am repetat pentru prima mea piesă și lucrez la un cover de o dificultate foarte mare, ceea ce îmi face o plăcere deosebită”, a mai spus Rose Marie.

MAREA PREMIERĂ, marți, 16 septembrie! Dan Negru: ”Next Star este o producție sută la sută românească”... Dan Negru, Lora, Connect-R și Pepe învață să cânte la pahare de la o concurentă “Next Star”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x