Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30X Factor

Câştigătoarea San Remo Junior şi Eurovision Junior vine la Next Star

Joia aceasta, campionul divertismentului, Dan Negru, îşi întâmpină telespectatorii într-o lume a inocenţei, lumea marelui spectacol făcut de micile talente Next Star.

Joia aceasta, campionul divertismentului, Dan Negru, îşi întâmpină telespectatorii într-o lume a inocenţei, lumea marelui spectacol făcut de micile talente Next Star.

Aflat deja la al treilea sezon, show-ul în care Omar şi-a câştigat cel mai mare fan, pe Gheorghe Hagi, în care Vanessa a primit aplauzele maestrului Beligan, trece graniţele ţării, pe scena Next Star păşind copii din lumea întreagă.

În ediţia difuzată mâine seară, de la 20:30, la Antena 1, telespectatorii o vor putea cunoaşte pe micuţa Gaia, o tânără talentată venită tocmai din Malta, îl al cărei palmares se află deja trofeul San Remo Junior şi Eurovision Junior. I-a cucerit imediat pe juraţi, în primul rând prin modestia ei. Vizibil impresionată de calităţile ei, Lora i-a spus imediat „Aş vrea un profesor ca tine!”.

Seara de joi se anunţă a fi una extrem de grea pentru juraţii Next Star, o mulţime de prichindei talentaţi făcundu-şi apariţia pe scena show-ului.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri.

Canalul YouTube al emisiunii este aici >>  https://www.youtube.com/user/NextStarA1

Pagina de Facebook este aici >> https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video