Antena Căutare

Câştigătoarea San Remo Junior şi Eurovision Junior vine la Next Star

Joia aceasta, campionul divertismentului, Dan Negru, îşi întâmpină telespectatorii într-o lume a inocenţei, lumea marelui spectacol făcut de micile talente Next Star.

Joia aceasta, campionul divertismentului, Dan Negru, îşi întâmpină telespectatorii într-o lume a inocenţei, lumea marelui spectacol făcut de micile talente Next Star.

Aflat deja la al treilea sezon, show-ul în care Omar şi-a câştigat cel mai mare fan, pe Gheorghe Hagi, în care Vanessa a primit aplauzele maestrului Beligan, trece graniţele ţării, pe scena Next Star păşind copii din lumea întreagă.

În ediţia difuzată mâine seară, de la 20:30, la Antena 1, telespectatorii o vor putea cunoaşte pe micuţa Gaia, o tânără talentată venită tocmai din Malta, îl al cărei palmares se află deja trofeul San Remo Junior şi Eurovision Junior. I-a cucerit imediat pe juraţi, în primul rând prin modestia ei. Vizibil impresionată de calităţile ei, Lora i-a spus imediat „Aş vrea un profesor ca tine!”.

Seara de joi se anunţă a fi una extrem de grea pentru juraţii Next Star, o mulţime de prichindei talentaţi făcundu-şi apariţia pe scena show-ului.

Lora şi Connect-R, declaraţii surprinzătoare la Next Star: "Prima oară am văzut marea la 15 ani!”... Premieră la Next Star! Connect-R alături de mama sa, pentru prima oară într-un platou de televiziune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x