Antena Căutare

Emil Gheorghe îşi caută o familie! Cel mai emoţionant moment de pe scena "Next Star"

Deşi are doar 11 ani, Emil Gheorghe este un băiat foarte matur. În spatele zâmbetului său delicat stă o poveste tristă, impresionantă.

Deşi are doar 11 ani, Emil Gheorghe este un băiat foarte matur. În spatele zâmbetului său delicat stă o poveste tristă, impresionantă.

A fost abandonat de propria sa mamă în spital, la scurtă vreme după ce a venit pe lume. De atunci, a fost crescut de diferiţi asistenţi maternali. În prezent, locuieşte în Craiova, dar îşi doreşte să aibă o familie în adevăratul sens al cuvântului.

"Iubesc foarte mult această familie. Simt că sunt bine îngrijit şi am tot ce îmi trebuie. Aş pleca de aici doar dacă s-ar găsi o familie care să mă adopte", a mărturisit Emil.

Dumnezeu i-a oferit un dar deosebit, de care profită şi cu care se mândreşte: talentul. Studiază muzica în fiecare zi, iar pentru Next Star a ales să ne încânte cu o melodie populară. Bravo, Emil!

Deşi are doar şase ani, Patricia Dumitrescu a reuşit să ridice în picioare juriul Next Star! Energieee şi multă distracţ... Georgiana Minu şi Andrei Duban, spectacol de zile mari, cu o scenetă fabuloasă! Nu poţi să te opreşti din râs...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x