Antena Căutare

Experiment motivațional cu… purici, pe scena „Next Star". Daria Zamfir, puștoaica îndrăzneață care a înspăimântat și a uluit juriul

Daria Zamfir, în vârstă de 11 ani, din București, a prezentat un „experiment motivațional cu purici” la „Next Star”, înspăimântând și uluind membrii juriului.

Daria Zamfir, în vârstă de 11 ani, din București, a prezentat un „experiment motivațional cu purici” la „Next Star”, înspăimântând și uluind membrii juriului.

Extrem de încrezătoare și îndrăzneață, Daria Zamfir a venit pe scenă cu purici care fac acrobație.

„Te rog, nu veni cu puricii la mine!”, i-a spus Lidia Buble, care s-a speriat când fetița s-a apropiat cu puricii de ea.

Daria Zamfir a asigurat juriul că puricii pe care i-a adus au „sentimente, emoții”, după care i-a transformat în acrobați.

„Uite cât de repede manevrează puricii ăia”, a spus, uimit, Dorian Popa.

Wow, ce moment! Lacrimi și emoție la „Next Star"! Alexandra Șerban cântă senzațional la toacă, alături de celebrul ... Așa ceva nu ai mai văzut! Alexandru Cioiu a cântat la instrumente inedite la „Next Star”. Băiatul a scos muzică dintr-o…...
Bogdan Alecsandru a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida: „Nu pot să fiu tatăl perfect”
Bogdan Alecsandru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai echipei Observator....
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023. Taurii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023 anunță că nativii din zodia Taur au parte de vești bune....
Ultimele știri
x