Antena Căutare

Fetița-fenomen de la Next Star, Elena Hasna, s-a făcut mare! Nu degeaba a fost numită Lara Fabian a României

Elena Hasna, câştigătoarea finalei de popularitate "Next Star", s-a tranformat într-o adolescentă superbă!

Elena Hasna, câştigătoarea finalei de popularitate "Next Star", s-a tranformat într-o adolescentă superbă!

Elena Hasna , fetiţa - minune de la „Next Star”, a lansat o nouă melodie ”Revival”! Nu degeaba a fost numită Celine Dion de România. E posibil să ne reprezinte la Eurovision!

Elena Hasna uimea, în 2013, o lume întreagă cu interpretarea melodiei "Je suis malade". Acum, tânăra din Gorj a lansat primul videoclip din cariera sa, semn ca emisiunea "Next Star" i-a purtat noroc.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A fost numită Celine Dion de România sau „Lara Fabian a României” şi a impresionat pe toată lumea cu prestaţia să fără cusur de la "Next Star".

CITEŞTE ŞI Elena Hasna, copilul fenomen, despre cum i-a schimbat viaţa "Next Star": Susţin concerte în Franţa! Sper să ajung o stea în muzică!

La doar 16 ani, Elena Hasna a câştigat peste 50 de premii naţionale şi internaţionale. Elevă la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, tânăra şi-a făcut timp şi pentru carieră, având concerte în ţară, dar şi în străinătate.

„Next Star”, talent-show-ul prezentat de Dan Negru, revine cu un nou și spectaculos sezon, sâmbătă, 16 iunie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Cel de-al nouălea sezon “Next Star” vine cu noutăți în privința juraților, căci la masa juriului vor lua loc de această dată doar trei personalități: Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa. Și cu un co-prezentator, Șerban Copoț, care va fi un fel de "stăpân al culiselor".

Katia, fetița care a emoționat o țară întreagă cu vocea ei, își lansează prima piesă... Lidia Buble, jurată în cel de-al nouălea sezon „Next Star”, prima imagine din platoul emisiunii: „Doamne, ce ținută, eșt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x