Next Star

Ne revedem în curând!

Iubita lui Dorian Popa, mai sexy ca niciodată alături de artist. Fanii: „Dragilor, pe când un copilaș frumos ca voi?”

 
+2 click pentru
galerie

Iubita lui Dorian Popa este, fără doar și poate, una dintre cele mai sexy românce. Ultimele fotografii i-au pus pe jar pe admiratori și pe bună dreptate, căci la cei 34 de ani pe care îi are, Claudia arată mai degrabă ca o studentă!

Într-o fotografie recentă postată pe Facebook, Claudia apare alături de Dorian, iar imaginea a strâns mii de Like-uri. 

Nici nu e de mirare, având în vedere că cei doi porumbei sunt asortați perfect, iar Claudia pare să nu poarte sutien.  Claudia, pe care Dorian o alintă „Babs”, l-a cucerit fără drept de apel pe juratul „Next Star” și nici nu e de mirare. În plus, fanii au mai avut o singură curiozitate: când vor deveni părinți. Discreți din fire, cei doi îndrăgostiți nu au dat niciun răspuns.

Cei doi sunt atât de îndrăgostiți, încât merg la orice eveniment monden împreună, își fac complimente și declarații de dragoste, iar nu o dată Dorian a mărturisit că ea îl face cel mai fericit bărbat de pe pământ.

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Next Star, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NextStarA1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/ponVkm, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe