Antena Căutare

Iubita lui Dorian Popa, mai sexy ca niciodată alături de artist. Fanii: „Dragilor, pe când un copilaș frumos ca voi?”

Iubita lui Dorian Popa este, fără doar și poate, una dintre cele mai sexy românce. Ultimele fotografii i-au pus pe jar pe admiratori și pe bună dreptate, căci la cei 34 de ani pe care îi are, Claudia arată mai degrabă ca o studentă!

Iubita lui Dorian Popa este, fără doar și poate, una dintre cele mai sexy românce. Ultimele fotografii i-au pus pe jar pe admiratori și pe bună dreptate, căci la cei 34 de ani pe care îi are, Claudia arată mai degrabă ca o studentă!

Într-o fotografie recentă postată pe Facebook, Claudia apare alături de Dorian, iar imaginea a strâns mii de Like-uri.

Nici nu e de mirare, având în vedere că cei doi porumbei sunt asortați perfect, iar Claudia pare să nu poarte sutien. Claudia, pe care Dorian o alintă „Babs”, l-a cucerit fără drept de apel pe juratul „Next Star” și nici nu e de mirare. În plus, fanii au mai avut o singură curiozitate: când vor deveni părinți. Discreți din fire, cei doi îndrăgostiți nu au dat niciun răspuns.

Cei doi sunt atât de îndrăgostiți, încât merg la orice eveniment monden împreună, își fac complimente și declarații de dragoste, iar nu o dată Dorian a mărturisit că ea îl face cel mai fericit bărbat de pe pământ.

Alina Eremia, jurata „Next Star”, a purtat o ținută inedită la ”Fortza Zu”! Fanii: „Alina Eremia, ești cea mai frumoasă ... Dorian Popa s-a pozat în chiloți și fanele s-au aprins imediat! Ce imagine i-a pus pe toți pe jar?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x