Antena Căutare

Măriuca Enache, fostă concurentă Next Star, joacă într-o piesă de teatru în regia Cătălinei Buzoianu

În urmă cu doi ani, Măriuca Enache venea pe scena Next Star cu o interpretare fabuloasă a piesei "Do it like a dude”, a lui Jessie J, reuşind să ridice juriul de pe scaune. Timpul a trecut, frumuşica blondină a evoluat şi a ajuns la performanţa de a juca într-o piesă de teatru în regia Cătălinei Buzoianu.

În urmă cu doi ani, Măriuca Enache venea pe scena Next Star cu o interpretare fabuloasă a piesei "Do it like a dude”, a lui Jessie J, reuşind să ridice juriul de pe scaune. Timpul a trecut, frumuşica blondină a evoluat şi a ajuns la performanţa de a juca într-o piesă de teatru în regia Cătălinei Buzoianu.

VEZI AICI cum cânta Măriuca în 2013!

Vineri, 4 decembrie, incepand cu ora 20, noul spatiu cultural amenajat in incinta Salii New York din World Trade Center Bucuresti (Hotel Pullman) Teatrul GRAND COMEDIA va fi inaugurat odata cu premiera piesei „Noi Doi” , cea mai noua productie teatrala regizata de Catalina Buzoianu si scrisa de Ileana Raducanu.


Distributia este una de exceptie: Filip Ristovski, Sandra Mavhima si Mariuca Enache, tanara actrita debutanta de numai 10 ani si este completata inspirat de aportul creativ al Ancai Briciu (costume), Deliei Ristovschi (scenografie), Laviniei Pollak (videoproiectii) si a lui Calin Grigoriu (muzica originala si coloana sonora).


In piesa „Noi Doi” este urmarită relația dintre un tată slovac, stabilit în Romania, și fiica lui de 10 ani. Amândoi trec printr-o mare dramă și încearcă, în felul propriu, să își ducă viața mai departe. Cei doi trăiesc din amintiri, uitând că sunt o familie, însă salvarea lor vine de unde se așteptau mai puțin. Un fapt de viață trist, prezentat într-o formă amuzantă și ironică.

Autoarea textului, Ileana Raducanu, redactorul sef al revistei Elle Decoration, este castigatoarea unui premiu HBO pentru cel mai bun scenariu de lung metraj si a unui alt premiu important, Cinemaiubit, pentru cel mai bun scenariu de scurt metraj. Piesa Noi Doi a scris-o într-un moment de inspirație și nu s-a gândit nicio clipă la amploarea pe care o va lua punerea ei în scenă.

“Povestea este inspirată de un caz real și am scris-o repede. L-am avut tot timpul în minte pe Filip pentru rolul principal. Suntem prieteni de mult timp și asta m-a ajutat să creionez mai bine personajul. Sincer, nu mi-am imaginat că ar putea să existe și un copil capabil să ducă un rol atât de greu, încât am crezut că va fi un proiect de sertar. Când doamna Buzoianu și-a exprimat dorința să îl regizeze, lucruile s-au schimbat 180 de grade și după ce Măriuca a dat proba, am fost cu toții siguri că acesta este un spectacol cu potențial să devină memorabil”, a povestit Ileana Raducanu.

Măriuca Enache joacă un rol important în piesă

În seara premierei, foaierul teatrului va găzdui și o expoziție cu vânzare de artă plastică și decorativă a Galeriei Romana cu lucrări semnate de nume celebre precum Ștefan Dimitrescu, Alexandru Ciucurencu, Gheorghe Vânătoru, Spiru Vergulescu, Sabin Bălașa, Vasile Grigore, Mihai Sârbulescu, Constantin Nircă.

Spectacolul “ Noi Doi“ va fi reluat și pe 14 decembrie incepand cu ora 20. Biletele se distribuie prin reteaua Eventim sau pe www.eventim.ro.

Teatrul Grand Comedia găzduiește 350 locuri și va include în program, începând cu luna ianuarie 2016, francize de pe Broadway, musicaluri și spectacole pentru copii – povești esențiale ale copilăriei într-o formă contemporană, interpretate cu unelte actuale.

Cosmin Andrian, fost concurent Next Star, a lansat piesa "Tomorrow"! Şi-a schimbat stilul şi e gata să cucerea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x