Antena Căutare

„Next Star”, lider de audienţă la nivelul publicului din mediul urban!

Telespectatorii „Next Star” au asistat aseară la un spectacol în adevăratul sens al cuvântului din care n-au lipsit surprizele, muzica uşoară, teatrul, dansul şi muzica populară, ingrediente care au condus show-ul de joi seara difuzat de Antena 1 în topul audienţelor la nivelul targetului din mediul urban.

Telespectatorii „Next Star” au asistat aseară la un spectacol în adevăratul sens al cuvântului din care n-au lipsit surprizele, muzica uşoară, teatrul, dansul şi muzica populară, ingrediente care au condus show-ul de joi seara difuzat de Antena 1 în topul audienţelor la nivelul targetului din mediul urban.

Astfel, „Next Star” înregistra aseară o medie de 7,5 puncte de rating şi 14,6% cotă de piaţă, în vreme ce ProTv, principalul competitor, avea 6,7 puncte de rating şi 13% cotă de piaţă.

În minutul de aur al ediției, 22:44, 1.569.000 de români urmăreau „Next Star” la nivelul întregii ţări, înregistrând 10,5 puncte de rating şi 19,9% cotă de piaţă.

La „Next Star” talentul nu are vârstă şi nici graniţe!

Asta a dovedit şi Alexander Tanev, puştiul în vârstă de 12 ani din Bulgaria care i-a convins pe membrii juriului că este un adevărat rockstar şi că are toate datele necesare pentru a obține titlul de „Next Star” în marea finală. Spectacolul, atitudinea, vocea şi carisma lui i-au determinat pe Lora, Maria Cârneci, Pepe, Connect-R şi Vasile Muraru să-i dea biletul care îi asigură un loc în finala celui de-al patrulea sezon al show-ului.

Prima concurentă care a dat startul talentelor din seara de joi a fost Giulia Voinea, fetiţa în vârstă de 12 ani din Bucureşti care i-a impresionat pe juraţi cu piesa „One Moment In Time” a cunoscutei Whitney Houston. Momentul artistic a fost încărcat de emoţie cu atât mai mult cu cât povestea Giuliei i-a făcut pe juraţi să plângă: cea mai bună prietenă a ei, Valentina, a încetat lupta cu viaţa la vârsta de doar nouă ani, fiind răpusă de o boală necruţătoare, cancerul. În numele prieteniei celor două fetiţe, mama Valentinei a venit special din Germania ca să o susţină pe Giulia. „A fost capabilă să cânte foarte bine, la fel ca un artist de înaltă ţinută, în ciuda emoţiilor poveştii pe care tocmai ne-a amintit-o înainte de a începe momentul de pe scenă”, a spus Maria Cârneci.

Alexia Necula, fetiţa în vârstă de 7 ani a avut parte de două surprize: şi-a îndeplinit visul de a dansa vals cu Mihai Petre, juratul de la „Dansează printre stele”, şi duetul cu Jorge pe melodia „Bailando” a lui Enrique Iglesias. „A cântat foarte frumos cu Jorge o melodie cu o parte dificilă de flamenco, iar Alexia s-a descurcat foarte bine”, a spus Pepe.

Scena a fost apoi ocupată de Big Bounce, trupa de streetdance care i-a provocat la o confruntare de dans pe Connect-R, Pepe şi Vasile Muraru. „Mă bucură mereu când văd copii care dansează şi îmbină arta cu sportul, cu atât mai mult cu cât au dansat hip hop”, a mărturisit Connect-R.

Ciprian Munteanu în vârsta de 10 ani i-a cucerit, apoi, pe juraţi cu o piesă extrem de romantică ce îi aparţine lui Michael Bolton, „When a Man Loves a Woman”. „Dacă era o cortină şi nu-l vedeam, aveam impresia că e o voce matură care ştie ce înseamnă, cum spune şi versul, când un bărbat iubeşte cu adevărat o femeie”, a povestit Connect-R.

Momentul de muzică populară a umplut scena de la „Next Star” cu taraful care a acompaniat-o pe Florina Bălan, bistriţeanca din Prundu Bârgăului de numai 12 ani. Fetiţa a mai avut parte de o surpriză din partea lui Dan Negru. Prezentatorul i-a adus în platou toate rudele concurentei şi au făcut masă mare, după ce a aflat că duminică de duminică familia acesteia se reuneşte pentru a povesti realizările din săptămâna precedentă. „Muzica din zona ei are foarte multe nuanţe armonice, iar ea a fost capabilă să cânte perfect şi a reuşit să ne impresioneze pe toţi”, a mărturisit Maria Cârneci.

Momentul de teatru i-a aparţinut lui Catrinel Voinea, fetiţa din Râmnicu Vâlcea în vârstă de 8 ani. Alături de ea a venit pe scenă una dintre cele mai mari actriţe ale teatrului românesc, Cristina Stamate. Momentul celor două a fost savurat până la lacrimi de Pepe, Lora, Connect-R, Maria Cârneci şi Vasile Muraru. „Catrinel este un copil talentat şi cu siguranţă va deveni o actriţă mare pentru că are calităţi native dublate de o înteligenţă care a făcut-o să poată trece de la o stare la alta fără niciun fel de probleme”, a povestit marele actor Vasile Muraru.

Paula Florescu a fost concurenta care închis seria copiilor talentaţi de la „Next Star” din această săptămână şi i-a uimit pe membrii juriului cu talentul şi povestea ei de viaţă.

De la trei zile, bunica ei i-a fost şi mamă şi a crescut-o ca pe propriul copil. Pentru că nu a avut o viaţă uşoară, echipa „Next Star” i-a obţinut Paulei operaţia ortodontică de care avea atâta nevoie. „Dumnezeu nu i-a dat nişte părinţi adevăraţi de care să se bucure, dar i-aa dat o mare comoară pe care o deţine la nivelul laringelor”, a spus Connect-R.

SENZAȚIONAL! Aleksandar, starul rock din Bulgaria, a câștigat cea de-a șasea ediție!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x