Antena Căutare

Robert, “spaima” juriului! La doi ani a fost exmatriculat de la grădiniță, iar după a început să practice artele marțiale: Acum e cel mai bun!

Robert Hu are 14 ani, vine din București, știe română și un pic de chineză, iar chipul îi trădează originile. La doi ani era să fie exmatriculat de la grădiniță. Motivul? Nu stătea locului o clipă. Ba mai mult, toți copii erau inspirați de el. Era un fel de lider al boacănelor.

Cel de-al șaselea sezon “Next Star” aduce schimbări și în formatul emisiunii. Acesta le va permite copiilor talentați nu doar la muzică, dans și teatru, ci și la șah, acrobație, arte marțiale sau alte domenii, să-și demonstreze aptitudinile speciale în fața celor patru jurați.

Am zis arte marțiale? Da! Robert Hu are 14 ani, vine din București, știe română și un pic de chineză, iar chipul îi trădează originile. La doi ani era să fie exmatriculat de la grădiniță. Motivul? Nu stătea locului o clipă. Ba mai mult, toți copii erau inspirați de el. Era un fel de lider al boacănelor.

De-a lungul copilăriei a făcut șah, înot, muzică, pian, iar pentru că i-a plăcut sportul, părinții l-au dus la cursuri de arte marțiale mixte. La cinci ani participa deja la prima sa competiție internatională.

Acum are 14 ani și e foarte aproape de centura neagră, iar ceea ce pace e marea lui pasiune. Un pic speriați, jurații l-au întrebat timid ce a pregătit. Ei bine, cuvintele sunt de prisos! Trebuie să-l vedeți!

Trimite-l pe Robert Hu direct în Marea Finală! Votează ROBERT prin SMS la 1272 (0,60 Euro, TVA inclus)! Vineri, la "Neatza cu Răzvan și Dani" afli care este finalistul ediției.

Angela Gheorghiu, unde ești ca s-o auzi? La nouă ani, cu lacrimi în ochi, cântă operă precum marile soprane... „În următoarele 48 de ore, gândiți-vă unde vă îngropați copilul”. S-a născut cu 18 malformații, iar medicii nu i-au dat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x