Antena Căutare

Talentul copiilor nu are graniţe! O concurentă din Ucraina ajunge pe scena „Next Star”

„Next Star” a demonstrat că talentul nu are graniţe şi a atras pe scenă copii talentaţi din toată lumea: Anglia, Italia, Bulgaria sau Ucraina.

„Next Star” a demonstrat că talentul nu are graniţe şi a atras pe scenă copii talentaţi din toată lumea: Anglia, Italia, Bulgaria sau Ucraina.

Astfel, copii extraordinari de pretutindeni vin pe scena unui format 100% românesc, „Next Star”, să demonstreze că au talent şi că locul lor este pe scenă, în lumina reflectoarelor.


În ediţia de joi, de la 20:30, la Antena 1, Dan Negru a fost impresionat de povestea unei concurente venite tocmai din Ucraina: „Este incredibil că mai sunt copii care trăiesc cu tancuri pe stradă”, a mărturisit prezentatorului show-ului, emoţionat de Anna, concurenta în vârstă de nouă ani care a trecut peste toate obstacolele pentru a ajunge în faţa juraţilor de la „Next Star”, Lora, Pepe, Connect-R, Vasile Muraru şi Maria Cârneci.


Anna a întâmpinat dificultăţi în a ajunge pe scena show-ului, pentru că trăieşte într-o zonă de conflict, Ucraina, şi a fost nevoie de intervenţia Ministerului de Externe pentru a ajunge în România. Întreaga poveste va putea fi urmărită la „Next Star” joi, 6 noiembrie, de la 20:30, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x