Antena Căutare

Yasmina, câștigătoarea sezonului șapte "Next Star", o adevărată campioană. Fetița-minune ne-a reprezentat cu mândrie, peste hotare

Yasmina Butilă, o fetiță talentată din Bistrița, marea câștigătoare din sezonul șapte "Next Star"! este o adevarata campioana. Yasmina a venit din Bistrița și la numai zece anișori,a reușit a câștigat Trofeul „Next Star” din sezonul trecut.

Yasmina Butilă, o fetiță talentată din Bistrița, marea câștigătoare din sezonul șapte "Next Star" este o adevărată campioană. Yasmina a venit din Bistrița și la numai zece anișori, a câștigat Trofeul „Next Star” din sezonul trecut.

Cu patru ani de acro-dance în spate, o combinație de balet și gimnastică ritmică, a reușit să impresioneze publicul și pe jurații emisiunii. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi anul acesta, când fosta concurentă a participat în cadrul Dance Star România, unde a obţinut locul I, calificându-se astfel la mondiale, în Croaţia.

La Campionatul Mondial "Dance Star - World Dance Masters", din Porec, de anul acesta au participat 7000 de dansatori, din peste 55 de tari. Yasmina a obţinut locul II, la secţiunea acrobatic dance solo children, devenind astfel Vicecampioană Mondială.

De asemenea, în perioada 23 iunie - 02 iulie, Yasmina va participa la Dance World Cup, în Germania. Multă baftă, copil talentat!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dorian Popa, surprins în ipostaze fierbinți alături de o brunetă focoasă! Imagini interzise minorilor!... Connect-R, surprins cu fața de dimineață! Fanii au fost cuceriți imediat de un alt detaliu din poză!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x