Poftiți la circ 2020, ediția 4. What's Up n-a mai mers la plajă de șase ani! Cum s-a descurcat pe toboganul cu apă

În ediția 4 din emisiunea „Poftiți la circ”, Nea Marin a decis să îi ajute pe prietenii săi de la circul Bellucci, așa că a pus vedetele la treabă! Pentru că s-au descurcat de minune, What's Up și Shift au primit o răsplată pe măsură.

Viața la circ nu este una deloc ușoară și munca începe încă de la primele ore ale dimineții. La circul Bellucci, fiecare membru are numeroase sarcini de făcut.

Fiind prieten bun cu familia care duce tradiția cu circul Bellucci mai departe, Nea Marin a decis să convingă vedetele să accepte provocare și să contribuie la acest minunat proiect.

Nea Marin, răsplată pentru Shift și What's Up la „Poftiți la circ”

În ediția 4 din emisiunea „Poftiți la circ”, Shift, Ana Baniciu, Raluka și What's Up au avut parte de o trezire extrem de matinală. Nici Liviu Vârciu nu a scăpat, căci Nea Marin a intrat peste el în cameră, l-a gâdilat, l-a bătut cu perna și a făcut tot ce i-a stat în putință ca să îl trezească pe „fiul” său.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 4. Liviu Vârciu a cerut în căsătorie o tânără din Eforie! Ce răspuns a primit

Apoi, fiecare vedetă a fost trimisă la treabă. What's Up și Shift au plecat să împartă fluturași cu reclamă la circul Bellucci. Doar că, odată ajunși la responsabilul unei plaje, acesta le-a dat celor doi sarcina de-a căra baterii și de-a da nisipul de pe un imens tobogan gonflabil.

Au trudit din greu și, într-un final, sarcina a fost dusă cu succes la final. Extrem de mulțumit de treaba pe care au făcut-o, Nea Marin a venit și cu o recompensă pe măsură pentru cei doi.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 4. Liviu Vârciu a pus mâna pe telefonul lui Nea Marin! Ce a făcut cu el

„Pentru că ați muncit și sunt mulțumit de munca voastră vă duceți undeva, unde vreți voi acolo, să vă bălăciți la apă până vă chem eu”, a dezvăluit Nea Marin.

What's Up n-a mai mers la plajă de șase ani, dar s-a dat pe toboganul cu apă la „Poftiți la circ”

„Mă gândeam cum trebuie să îmi dau eu acuma maieul ăsta jos și trebuie să intru cu burticuța asta în apă, cu fratele meu, Shift. Eu am avut de mic problema asta, să mă lovesc de lucruri, așa că am căutat mereu să nu fac lucruri prin care să mă rănesc. Și acuma, toboganul ăla mă putea răni clar. Și nu am vrut să mă dau pe el, dar într-un final m-a convins Shift”, a dezvăluit What's Up, spre marea surprindere a tuturor.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 4. Cum s-au răzbunat Shift și What's Up pe Nea Marin! Ce a urmat

„Când am ajuns jos și m-am închinat mi-am adus aminte de prima și ultima data când am sărit cu parașuta. Jos părea că e totul ok, când am ajuns sus nimic nu mai era ok. M-a pus băiatul ăla pe margine și am zis că gata, nu! Pac, m-a împins și am leșinat de trei ori. Și când am ajuns acolo jos îți dai seama că nu am leșinat, dar mi-am făcut cruce și mi-am amintit că nu trebuie să fac lucruri, doar fiindcă oamenii din jur zic”, a mai dezvăluit What's Up.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Ultimele știri