Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 4. What's Up, supărat la culme de sarcinile primite! Ce a fost pus să facă

În ediția 4 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, What's Up a avut parte de o surpriză de proporții, atunci când Nea Marin i-a dat o misiune neașteptată!

Viața circarilor este una grea și, în spatele fiecărui spectacol reușit și apreciat de public, există numeroase sarcini, munci și treburi ce trebuie rezolvate.

Așa cum a explicat chiar Sony Medini, directorul circului Bellucci, multe lucruri trebuie făcute înainte de un spectacol: sunt căutate locațiile, se fac contractele pentru apă și curent,, dar și autorizațiile pentru publicitate. Apoi urmează ridicatul cortului, o misiune deloc ușoară, dar și promovarea show-ului, cu scopul de-a atrage cât mai mulți participanți.

What's Up și Shift au fost puși la treabă, în ediția 4 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1

Și fiindcă Nea Marin este prieten cu această familie de circari de tradiție, acesta a decis să îi ajute la nevoie și să pună vedetele la treabă, pentru ca totul să iasă de minune. În ediția 4 din emisiunea „Poftiți la circ”, cei care au acceptat provocarea sunt Shift, Ana Baniciu, Raluka și What's Up!

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 4. Liviu Vârciu, look nou! Ce trezire bruscă i-a dat Nea Marin

Ziua a început în forță la circul Bellucci. Liviu Vârciu a avut parte de o trezire în forță, ce s-a lăsat cu o savuroasă „răfuială” între el și Nea Marin.

Apoi, din ușă în ușă, gazda emisiunii a anunțat starurile că e dimineață și a venit timpul ca toată lumea să se apuce de muncă. Așa cum era de așteptat, singurul entuziasmat de acest lucru a fost doar Nea Marin!

Acesta a fost momentul în care What's Up a fost trimis cu treabă, pe plajă, împreună cu Shift.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Totuși, ceea ce inițial a părut o misiune extrem de simplă și de rapidă s-a dovedit ulterior a fi un adevărat chin!

What's Up s-a enervat la culme, în ediția 4 a emisiunii „Poftiți la circ”

Responsabilul unei plaje a acceptat să îi scape pe Shift și pe What's Up de sarcină, dar totul, desigur, în schimbul unor sarcini.

„Avem ceva de montat, niște lucruri mai ușoare așa”, a dezvăluit acesta, spre marea bucurie a celor două vedete, care au crezut că scapă ușor.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 4. Liviu Vârciu a cerut în căsătorie o tânără din Eforie! Ce răspuns a primit

„Am zis că e perfect. Și a urmat nebunia, că a început băiatul nostru să înșire toate problemele. Eu am ales să dau cu mătura și Shift a ales să care niște motoare. Nici nu știu de unde să o iau. Mai bine căram motoare. Se adunase lumea în jur ca la circ și ziceau că hai că știe What's Up cu mătura. Recunosc că în studio e ceva muncă, dar e mai mutl cu cabesa (n.r. cap, în limba spaniolă). Pare că eu dau nisipul într-o parte și el se duce în alta. Mai bine căram eu la motoarele alea. Am avut un început de zi apăsător”, a dezvăluit apoi What's Up, sătul să dea cu mătura pe un imens tobogan gonflabil.

Supărat că nisipul parcă nu se mai termină, acesta s-a enervat și, ajuns la capătul răbdării, a început să se plângă.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 4. Cum s-au răzbunat Shift și What's Up pe Nea Marin! Ce a urmat

„Mi-a zis mama să nu mă plâng, dar nu-mi iese să nu mă plâng. Nu vezi că nu-mi iese nici ce fac?! Nu e bine deloc și Shift nu mai vine să ajute”, a dezvăluit artisul.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 4. Raluka și Ana Baniciu au apărut nemachiate, la primele ore ale dimineții... Poftiți la circ 2020, ediția 4. Nea Marin, la spa cu pești! În timpul masajului, Ana Baniciu i-a furat telefonul. Ce a u...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x