Poftiți la circ 2020, ediția 4. What's Up, supărat la culme de sarcinile primite! Ce a fost pus să facă

În ediția 4 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, What's Up a avut parte de o surpriză de proporții, atunci când Nea Marin i-a dat o misiune neașteptată!

Viața circarilor este una grea și, în spatele fiecărui spectacol reușit și apreciat de public, există numeroase sarcini, munci și treburi ce trebuie rezolvate.

Așa cum a explicat chiar Sony Medini, directorul circului Bellucci, multe lucruri trebuie făcute înainte de un spectacol: sunt căutate locațiile, se fac contractele pentru apă și curent,, dar și autorizațiile pentru publicitate. Apoi urmează ridicatul cortului, o misiune deloc ușoară, dar și promovarea show-ului, cu scopul de-a atrage cât mai mulți participanți.

What's Up și Shift au fost puși la treabă, în ediția 4 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1

Și fiindcă Nea Marin este prieten cu această familie de circari de tradiție, acesta a decis să îi ajute la nevoie și să pună vedetele la treabă, pentru ca totul să iasă de minune. În ediția 4 din emisiunea „Poftiți la circ”, cei care au acceptat provocarea sunt Shift, Ana Baniciu, Raluka și What's Up!

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 4. Liviu Vârciu, look nou! Ce trezire bruscă i-a dat Nea Marin

Ziua a început în forță la circul Bellucci. Liviu Vârciu a avut parte de o trezire în forță, ce s-a lăsat cu o savuroasă „răfuială” între el și Nea Marin.

Apoi, din ușă în ușă, gazda emisiunii a anunțat starurile că e dimineață și a venit timpul ca toată lumea să se apuce de muncă. Așa cum era de așteptat, singurul entuziasmat de acest lucru a fost doar Nea Marin!

Acesta a fost momentul în care What's Up a fost trimis cu treabă, pe plajă, împreună cu Shift.

„Mi-a zis Nea Marin că trebuie să merg pe plajă să împart fluturași și m-am gândit că e ok, că pe la 20 de ani am mai împărțit și eu fluturași la metrou. Zic că nu e așa de greu precum e să cari 40 de saci de nisip, am zis că e bine, că am început bine, ușor, perfect”, a dezvăluit îndrăgitul artist.

Totuși, ceea ce inițial a părut o misiune extrem de simplă și de rapidă s-a dovedit ulterior a fi un adevărat chin!

What's Up s-a enervat la culme, în ediția 4 a emisiunii „Poftiți la circ”

Responsabilul unei plaje a acceptat să îi scape pe Shift și pe What's Up de sarcină, dar totul, desigur, în schimbul unor sarcini.

„Avem ceva de montat, niște lucruri mai ușoare așa”, a dezvăluit acesta, spre marea bucurie a celor două vedete, care au crezut că scapă ușor.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 4. Liviu Vârciu a cerut în căsătorie o tânără din Eforie! Ce răspuns a primit

„Am zis că e perfect. Și a urmat nebunia, că a început băiatul nostru să înșire toate problemele. Eu am ales să dau cu mătura și Shift a ales să care niște motoare. Nici nu știu de unde să o iau. Mai bine căram motoare. Se adunase lumea în jur ca la circ și ziceau că hai că știe What's Up cu mătura. Recunosc că în studio e ceva muncă, dar e mai mutl cu cabesa (n.r. cap, în limba spaniolă). Pare că eu dau nisipul într-o parte și el se duce în alta. Mai bine căram eu la motoarele alea. Am avut un început de zi apăsător”, a dezvăluit apoi What's Up, sătul să dea cu mătura pe un imens tobogan gonflabil.

Supărat că nisipul parcă nu se mai termină, acesta s-a enervat și, ajuns la capătul răbdării, a început să se plângă.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 4. Cum s-au răzbunat Shift și What's Up pe Nea Marin! Ce a urmat

„Mi-a zis mama să nu mă plâng, dar nu-mi iese să nu mă plâng. Nu vezi că nu-mi iese nici ce fac?! Nu e bine deloc și Shift nu mai vine să ajute”, a dezvăluit artisul.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Ultimele știri