Antena Căutare

Daniela Crudu şi-a sărbătorit ziua de naştere la ”Poftiţi pe la noi!”: Uite ce farsă i-au făcut colegii!

Daniela Crudu a sărbătorit împlinirea a 25 de ani la filmările pentru "Poftiţi pe la noi!". Vedeta a fost surprinsă de colegii ei imediat ce s-a trezit.

Daniela Crudu a sărbătorit împlinirea a 25 de ani la filmările pentru "Poftiţi pe la noi!". Vedeta a fost surprinsă de colegii ei imediat ce s-a trezit.

Cu toţii i-au urat "La mulţi ani!" când încă se afla în baie. După ce a petrecut mai mult prin dans decât prin muncă, a venit şi marea surpriză a zilei.

Nea Mărin a luat-o prin surprindere şi făcut-o să creadă că urmează să o pedepsească, dar, de fapt, a dus-o la o mică petrecere în cinstea ei.

Nicoleta luciu, Cătălin Botezatu şi Giani Kiriţă i-au făcut şi o farsă Danielei, punându-i pe tort lumânările în aşa fel încât să pară că împlinea 52 de ani, nu 25.

"Jur că m-am emoţionat. Când mă surprinzi cu ceva, mă înmoi. Nu mă aşteptam să mă simt atât de bine", a mărturisit vedeta, emoţionată.

„Poftiţi pe la noi!” a fost lider de audienţă... Transformare de zile mari: Iată cum arată prima pensiune pusă pe picioare de nea Mărin şi echipa lui!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x