Deşi recunoaşte că nu se pricepe deloc la gătit, Giani Kiriţă a fost responsabil cu pregătirea mesei.
Nea Mărin l-a pus să pregătească un meniu bio, aşa că fostul dinamovist a fost nevoit să se descurce în bucătărie ca pe terenul de fotbal.
„Știu să fac doar ouă fierte și cartofi prăjiți”, a mărturisit Giani. La îndemnul lui nea Mărin, concurentul a apelat la sfaturile lui chef Cătălin Scărlătescu, unul dintre jurații show-ului culinar “Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”.
Chef Scărlătescu l-a sfătuit pe Giani să facă rost de cât mai multe produse bio, zacuscă de la localnici, ouă proaspete, ciuperci.
“Cum e viața asta… înainte alergam în cantonamente, după adversar. Acum alerg după găini”
Nea Mărin a speriat-o pe Cruduţa cu tot felul de animale împăiate... Daniela Crudu a plimbat un purcel în poşetă...