Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 20 decembrie 2022. Cazacu a aflat pe pielea lui „furia” lui Nea Marin. Ce s-a întâmplat

Vedetele care au acceptat provocarea show-ului „Poftiți pe la noi: Poftiți la târg” au avut parte de un adevărat festin, organizat în cinstea lor, în ediția cu numărul 8 a emisiunii. După ce au mâncat pe săturate, echipa spera la o relaxare totală, însă gazdele locației, în frunte cu Nea Marin, au avut alte planuri. Cei care au încercat să se sustragă de la lucru au simțit pe pielea lor „furia” coregrafului. Iată ce s-a întâmplat!

colaj foto cu catalin cazacu si nea marin la poftiti pe la noi Galerie
Nea Marin i-a dat o lecție de neuitat lui Cătălin Cazacu, la Poftiți pe la noi | Antena 1

Concurenții au fost poftiți în bucătărie, acolo unde are loc „magia” și unde au fost realizate preparatele cu care s-au delectat mai devreme. De data aceasta însă, ei urmau să le prepare.

Doinița Oancea și Cătălin Cazacu s-au ocupat de pregătirea de zacuscă, în timp ce Paula Chirilă, Romică Țociu și Andrei Ștefănescu au pornit către o altă făbricuță alături de gazda lor, Cristina, unde s-au ocupat de patiserie și frământat de cocă.

Vedetele au fost ajutor în bucătărie și au văzut cum se prepară bunătățile specifice locului

Vedetele s-au lăsat însă cu greu convinse să se apuce de treabă după ospățul de care au avut parte. Liviu Vârciu și-a dorit să se sustragă cât mai repede de la orice îndatorire. „Până și boul după ce mănâncă stă 5 minute”, a protestat Liviu Vârciu.

Colegii săi s-au apucat în cele din urmă de activități, însă Liviu a tot fugit de muncă. Femeile casei l-au tot chemat să le ajute, iar atât i-a trebuit lui Nea Marin să audă, coregraful intervenind imediat!

„Șoarecele cu pisica, ne-am alergat un pic acolo”, a zis Nea Marin, care se pregătea să îi ofere obișnuita „corecție” lui Liviu.

Pentru a scăpa de treaba din bucătărie, artistul a acceptat într-un final să meargă să culeagă soc, însoțit de un bărbat de-al locului. „I-a dat teroare. Era Nea Marin la puterea a doua”, a zis Nea Marin despre „însoțitorul” lui Vârciu.

Cătălin Cazacu, „altoit” cu nuiaua de Nea Marin, după ce a „fugit” din bucătărie

După câteva ore petrecute la tocat de ardei și ceapă, în bucătărie, Cătălin Cazacu și Doinița Oancea au simțit nevoia unei pauze, astfel că și-au propus să facă o mică excursie în căutarea magazinului satului.

Spre ghinionul celor noi, Nea Marin i-a văzut și a interceptat rapid situația: „Stai să vezi ce îl altoiesc pe Cazacu”, a zis el în timp ce rupea o nuia din copac. „N-am făcut 10 pași și ne-a prins”, a dezvăluit Cazacu, acesta din urmă încasând și el câteva lovituri de nuia.

Nici Liviu Vârciu nu a scăpat, fiind pus la punct chiar de către fiica cea mare a gazdei, o moldoveancă „aprigă”, care i-a reproșat cântărețului că nu a făcut deloc treabă, de față cu Nea Marin.

Spre finalul zilei, vedetele și-au îndeplinit sarcinile și au fost răsplătite cu cadouri de către gazde, punguțe pline cu bunătăți făcute în casă. De aici, echipa s-a îndreptat către repetițiile pentru spectacolul de joi pe care urmează să îl organizeze.

Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 20 decembrie 2022. Vedetele au fost surprinse de ospătul primit. Ce bunătăți au prim... Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 20 decembrie 2022. Nea Marin, bătaie în toată regula cu Liviu Vârciu: „Și dă-i și om...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x