Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 1 februarie. Cum i-a găsit nea Marin pe Babană și pe Sony. „Vă puneți și verighete”

Ediția din 1 februarie, de altfel, și ultima a show-ului lui nea Marin, Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, continuă seria glumelor pe seama lui Babană, a bătăilor lui nea Marin și...din nou a glumelor pe seama lui Babană.

colaj babana si nea marin Galerie
Babană a avut o apariție cu ștaif la micul dejun, după ce a început ziua cu o bătaie de la nea Marin | A1

Maniera în care nea Marin își trezește oaspeții este una cu totul aparte. Dar în această ediție, e foarte blând cu fetele și, undeva, trebuie să compenseze. Așadar, băieții sunt cal de bătaie.

Bună dimineața, poftiți la ...nuieluță. Sony și Babană, bătuți încă din timp ce dormeau

Dacă pe Liviu Vârciu și pe Andrei Ștefănescu i-a scutit de bătaia de dimineață și doar le-a făcut câteva glume ușoare, Sony și Babană au fost altoiți încă din somn.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 31 ianuarie 2022. Babană, extrem de panicat și enervat din cauza lui Sony. Ce i-a făcut

Deși Babană schimbase codul de la cameră, nea Marin l-a aflat și a intrat peste ei în timp ce aceștia încă dormeau și i-a luat în niște reprize de bătaie, când pe unul, când pe celălalt.

Mi-a dat de m-a julit, vă jur. Dar nici n-am simțit. A început să arunce și cu pantofii în mine. Dar erau ai mei și erau cu sclipici, așa că nu m-a deranjat. Am zis că dacă ziua îmi începe cu sclipici, totul va fi bine, a povestit Babană, plin de semne și vânătăi pe degete și pe brațe.

În schimb, apariția lui și a lui Sony la micul dejun a fost de covor roșu. Am zis să fim un cuplu perfect, așa că m-am ocupat de ținuta lui Sony. I-am dat pantofii mei cu sclipici și ne-am asorta la ochelarii de soare, a explicat Babană.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 31 ianuarie 2022. Babană, din nou țința glumelor lui Sony. Cât de grav a fost de data asta

La apariția lor, nea Marin a exclamat printre hohote de râs: Dacă mai stăteați un an împreună, vă puneați și verighete.

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România.

Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

Ediția din 31 ianuarie duce filmările la malul Mării Negre, în Olimp și veți putea vedea cum se vor descurca vedetele să organizeze un eveniment special sub stricta supraveghere a primarului Nea Marin.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 31 ianuarie 2022. Riki, păcălit: „Chef Bontea, mă supără un japonez”.Riki e sau nu... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 1 februarie 2022. Cum arăta Liviu Vârciu la 18 ani. Reacția lui nea Marin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Poftiți pe la noi, 31 ianuarie 2024. Andreea Antonescu și Mădălina Badea s-au întrecut în senzualitate! Cum arată ținutele lor Poftiți pe la noi, 31 ianuarie 2024. Andreea Antonescu și Mădălina Badea s-au întrecut în senzualitate! Cum arată ținutele lor Miercuri, 31.01.2024, 23:00
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente Sambata, 24.02.2024, 13:00
Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 31 ianuarie 2024. Nea Marin, demonstrație la superlativ în cadrul spectacolului final

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 31 ianuarie 2024. Nea Marin, demonstrație la superlativ în cadrul spectacolului final

A sosit ultima zi și, de astfel, ziua în care se văd toate roadele muncii vedetelor, alături de nea Marin! Spectacolul pentru care gazda emisiunii s-a străduit din greu a fost cireașa de pe tort, lăsându-i mască pe toți. Iar Andreea Antonescu și Mădălina Badea s-au întrecut în senzualitate.

Miercuri, 31.01.2024, 23:01
Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 31 ianuarie 2024. Dan Badea, în lacrimi la o lecție de viață cutremurătoare: „Nedrept!”

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 31 ianuarie 2024. Dan Badea, în lacrimi la o lecție de viață cutremurătoare: „Nedrept!”

Nea Marin și vedetele sale își continuă drumul în Băltenii de Jos, ca să distribuie produsele atât de necesare localnicilor izolați și greu încercați. La una din case, gazda emisiunii și invitații săi au primit o lecție de viață dureroasă. Dan Badea nu și-a putut stăpâni lacrimile!

Miercuri, 31.01.2024, 22:23
Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 31 ianuarie 2024. Localnicii din Băltenii de Jos s-au bucurat de ajutorul lui nea Marin

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 31 ianuarie 2024. Localnicii din Băltenii de Jos s-au bucurat de ajutorul lui nea Marin

Nea Marin și vedetele sale au făcut o faptă bună pentru localnicii izolați și greu încercați din Băltenii de Jos. Oamenii s-au arătat extrem de recunoscători de gestul omenos pus în mișcare de gazda emisiunii Poftiți pe la noi, alături de invitații săi: „Ne-ați adus viața!”

Miercuri, 31.01.2024, 21:52
Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 31 ianuarie 2024. O vizită neașteptată a schimbat tot! Cine a venit la nea Marin

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 31 ianuarie 2024. O vizită neașteptată a schimbat tot! Cine a venit la nea Marin

În timp ce se pregăteau să plece la barjă, nea Marin, Sonny, Riki și Cătălin Cazacu au primit o vizită neașteptată, care a schimbat tot! Iată cine a sosit la Poftiți pe la noi, dar și ce decizie a luat gazda emisiunii!

Miercuri, 31.01.2024, 21:26
Ultimele știri
x