Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 1 februarie. Cum i-a găsit nea Marin pe Babană și pe Sony. „Vă puneți și verighete”

Ediția din 1 februarie, de altfel, și ultima a show-ului lui nea Marin, Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, continuă seria glumelor pe seama lui Babană, a bătăilor lui nea Marin și...din nou a glumelor pe seama lui Babană.

colaj babana si nea marin Galerie
Babană a avut o apariție cu ștaif la micul dejun, după ce a început ziua cu o bătaie de la nea Marin | A1

Maniera în care nea Marin își trezește oaspeții este una cu totul aparte. Dar în această ediție, e foarte blând cu fetele și, undeva, trebuie să compenseze. Așadar, băieții sunt cal de bătaie.

Bună dimineața, poftiți la ...nuieluță. Sony și Babană, bătuți încă din timp ce dormeau

Dacă pe Liviu Vârciu și pe Andrei Ștefănescu i-a scutit de bătaia de dimineață și doar le-a făcut câteva glume ușoare, Sony și Babană au fost altoiți încă din somn.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 31 ianuarie 2022. Babană, extrem de panicat și enervat din cauza lui Sony. Ce i-a făcut

Deși Babană schimbase codul de la cameră, nea Marin l-a aflat și a intrat peste ei în timp ce aceștia încă dormeau și i-a luat în niște reprize de bătaie, când pe unul, când pe celălalt.

Mi-a dat de m-a julit, vă jur. Dar nici n-am simțit. A început să arunce și cu pantofii în mine. Dar erau ai mei și erau cu sclipici, așa că nu m-a deranjat. Am zis că dacă ziua îmi începe cu sclipici, totul va fi bine, a povestit Babană, plin de semne și vânătăi pe degete și pe brațe.

În schimb, apariția lui și a lui Sony la micul dejun a fost de covor roșu. Am zis să fim un cuplu perfect, așa că m-am ocupat de ținuta lui Sony. I-am dat pantofii mei cu sclipici și ne-am asorta la ochelarii de soare, a explicat Babană.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 31 ianuarie 2022. Babană, din nou țința glumelor lui Sony. Cât de grav a fost de data asta

La apariția lor, nea Marin a exclamat printre hohote de râs: Dacă mai stăteați un an împreună, vă puneați și verighete.

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România.

Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

Ediția din 31 ianuarie duce filmările la malul Mării Negre, în Olimp și veți putea vedea cum se vor descurca vedetele să organizeze un eveniment special sub stricta supraveghere a primarului Nea Marin.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 31 ianuarie 2022. Riki, păcălit: „Chef Bontea, mă supără un japonez”.Riki e sau nu... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 1 februarie 2022. Cum arăta Liviu Vârciu la 18 ani. Reacția lui nea Marin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x