Antena Căutare

Povești de familie, sezon 2, episodul 66, 30 mai 2022. Ce se întâmplă cu bătrânii neajutorați când copiii le sunt plecați în lume

Serialul „Povești de familie” aduce și de data aceasta telespectatorilor întâmplări ce pot deveni adevărate lecții de viață. Descoperă ce s-a întâmplat în episodul difuzat în data de 30 mai 2022.

colaj foto povesti de familie Galerie
Povești de familie vine cu o lecție importantă despre familie și ceea ce e cu adevărat important în viață. | Antena 1

Ediția de azi vine cu povestea mamei Tzuca, bolnavă de Alzheimer, situație care aduce familia în prag de destrămare. O lecție despre ceea ce e cu adevărat important, în pofida banilor și a proprietăților deținute.

Povești de familie, sezon 2, episodul 66, 30 mai 2022. Mama Tzuca suferă de Alzheimer și dintre cei patru copii ai săi, doar Camelia are grijă de ea

Mama Tzuca este o femeie în vârstă care suferă de Alzheimer. Femeia are patru copiii, 3 fete și un băiat care de-a lungul timpului, au plecat în lume să își facă un rost în viață.

Singura care i-a rămas alături este fiica cea mare, Camelia, care locuiește împreună cu ea și o ajută zi de zi. Când Camelia își dă seamă că situația Mamei Tzuca s-a agravat, femeia hotărăște să îi cheme și pe ceilalți frați ai ei acasă.

Fără să le spună exact motivul, Camelia îi cheamă pe cei cei 3 frați în vizită, spunând fiecăruia că „Mama Tzuca vrea să discute ceva foarte important cu tine”.

Povești de familie, sezon 2, episodul 66, 30 mai 2022. Cei trei copii ai mamei Tzuca se întorc în țară, dar se ceartă pe moștenire. Nepoata ei reușește să îi aducă zâmbetul pe buze

Într-un final, toți cei trei copiii ai Mamei Tzuca plecați în lume se întorc acasă, fiecare cu probleme sale. În timp ce singurul frate, are probleme cu băutura, celelalte două surori se mândresc cu realizările lor prin țări străine.

Mai mult, una dintre ele vine din Spania alături de fiica sa, Anais, care acum este o adevărată adolescentă și știe exact cum să se comporte cu Mama Tzuca. În timp ce frații se ceartă în sufragerie pe moștenire și o acuză pe Camelia că nu le-a spus adevăratul motiv pentru care i-a chemat, nepoata Anais reușește să-i readucă zâmbetul pe buze bunicii.

La un moment dat, se deschide subiectul moștenirii. Bebe și celelalte două surori propun să vândă livada din Hațeg pe bucăți și să împartă banii. Când Camelia le spune că mama lor a vândut deja terenul, cei trei își ies din fire și o acuză că s-a folosit de bani. Lui Bebe i se face rău și întreaga lot atenție se îndreaptă către el.

Între timp, pentru că adulții erau prea ocupați cu discuțiile în contradictoriu, Anais hotărăște să o scoată pe mama Tzuca la o plimbare. Când își dau seamă că lipsește, toții copiii femeii încep o căutare contra-cronometru, extrem de îngrijorați.

Mama Tzuca se bucură de o plimbare în parc, după multă vreme și întoarce acasă în siguranță. Și astfel, cu toții primesc o lecție despre ceea ce este cu adevărat important în viață. Ei sărbătoresc împreună ziua de naștere a bătrânei și se bucură de clipe fericite alături de familie, lăsând la o parte certurile pe bani și moștenire.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x