Antena Căutare

Prețul cel bun, 20 aprilie 2022. Iuliana Luciu, apariție spectaculoasă într-o fustă extrem de scurtă. Cum arată ținuta vedetei

Iuliana Luciu a făcut furori cu ținuta sa provocatoare în ediția 58 a sezonului 2 din Prețul cel bun. Vedeta îmbrăcat o fustă extrem de scurtă care i-a lăsat la vedere picioarele interminabile. Iată cât de bine arată coprezentatoarea show-ului.

Colaj cu Iuliana Luciu la Prețul cel bun în cămașă albă Galerie
Iuliana Luciu a făcut furori cu ținuta sa provocatoare în ediția 58 a sezonului 2 din Prețul cel bun. | Antena 1

Ediția 58 a sezonului 2 din Prețul cel bun a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor noi licitații și concurenți care au pășit în platoul show-ului de divertisment cu multă voie bună. Glumele și replicile savuroase au fost nelipsit din această seară.

Printre momentele care au ținut publicul cu sufletul la gură se numără cel în care Iuliana Luciu și-a făcut apariția în platou. Coprezentatoarea emisiunii a impresionat pe toată lumea cu ținuta sa incendiară din această seară.

Iuliana Luciu, fusta mini care i-a lăsat la vedere picioarele interminabile

Iuliana Luciu a făcut furori cu aspectul fizic în ediția 58 a sezonului 2 din Prețul cel bun. Deși a obișnuit telespectatorii cu piesele sale vestimentare, de data aceasta a reușit să acapareze toate privirile asupra ținutei sale provocatoare.

Vedeta a îmbrăcat o cămașă albă și o fustă extrem de scurtă, ce i-au scos în evidență atuurile fizice, în mod special picioarele interminabile, bustul generos și talia de invidiat. Un lucru este evident, Iuliana Luciu este posesoarea unui trup perfect și nu se teme să își arate formele senzuale la televizor.

Citește și: Prețul cel bun, 19 aprilie 2022. Ce a aflat Liviu Vârciu despre persoanele cu gropițe în obraji. Doamna Florica a spus „secretul”

Coprezentatoarea Prețul cel bun a asortat ținuta cu o pereche de pantofi elegeanți, un machiaj discret și câteva accesorii, care s-au potrivit de minune outfit-ului său.

Cu zâmbetul pe buze și încrezătoare în calitățile sale fizice, Iuliana Luciu a pășit în platoul emisiunii de diverstiment cu noua licitație din această seară, atrâgând atenția oamenilor din public, dar și a celor doi prezentatori TV.

Mai mult decât atât, vedeta i-a arătat lui Liviu Vârciu cum funcționează noul produs pentru care concurenții trebuie să liciteze prețul cel bun.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 15 aprilie 2022. Tomislav Popovici a surprins cu vocea sa memorabilă și ținuta de dac. Ce a spus Andrei Ștefănescu

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 19 aprilie 2022. Ce a aflat Liviu Vârciu despre persoanele cu gropițe în obraji. Doamna Florica a spus „... Prețul cel bun, 21 aprilie 2022. Ce vrea să facă Liviu Vârciu când o să iasă la pensie. Constantin „i-a trezit” amintiri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x