Antena Căutare

Prețul cel bun, 28 decembrie 2021. Ce a răspuns acest concurent când a fost întrebat dacă merge cu iubita la cumpărături

Acest concurent, Răzvan Nan, a luat prin surprindere pe toată lumea cu răspunsurile pe care el le-a oferit.

Prețul cel bun, 28 decembrie 2021. Ce a răspuns acest concurent când a fost întrebat dacă merge cu iubita la cumpărături

Antena 1

Concurentul Răzvan Nan a surprins pe toată lumea cu răspunsurile pe care le-a dat la tv, în ediția din 28 decembrie 2021 de la Prețul cel bun. A fost întrebat de Andrei Ștefănesu dacă face cumpărăturile cu iubita lui și răspunsul lui a fost o reală surpriză.

Concurentul de la Prețul cel bun 2021, 28 decembrie, care a oferit răspunsuri inedite la întrebări inconfortabile

Andrei Ștefănescu l-a întrebat dacă face cumpărăturile cu iubita sa, iar răspunsul său l-a luat prin surprindere.

Citește și: Prețul cel bun, 22 decembrie. Concurenta care a câștigat o vacanță de vis în Portugalia. Cât costă sejurul luxuriant

„O să-l invit în arenă pe Răzvan Nan. Bine ai venit. De unde ai venit?”, îl invită Andrei Ștefănescu pe Răzvan în platou. „Din Tunari.”, răspunde concurentul.

„Frumos. Se construiește acolo. Cu ce te ocupi, Răzvan?”, întreabă prezentatorul tv. „Sunt reprezentant medical”, spune el. „Adică duci medicamente”, întreabă Andrei Ștefănescu.

„Aparatură medicală”, îi răspunde el. „Te pricepi la prețuri?”, întreabă Andrei Ștefănescu. „Să zicem că da”, răspunde el.

„Face soția?”, mai întreabă Andrei. „Prietena, dar mai rar. Cu cardul. Nu prea am emoții”, spune el.

„Inspirat azi la prețuri?”, întreabă Andrei. „Cel bun”, răspunde el.

Citește și: Prețul cel bun, 24 decembrie 2021. Moș Ioan l-a impresionat pe Liviu Vârciu. Va dărui copiilor din satul lui tot ce a câștigat

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 28 decembrie 2021. Meseria inedită pe care o are această concurentă. Ce i-a spus Andrei Ștefănescu când ... Prețul cel bun, 29 decembrie 2021. Concurenta care l-a uimit pe Andrei Ștefănescu cu meseria ei. Ce lucrează aceasta...
Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2023. Peștii ar putea fi ceruți în căsătorie
Previziunile astrale oferă anumită posibilități, iar horoscopul dragostei pentru luna iunie...
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023. Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023 spune că Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici, iar...
Parteneri
Ștrudel cu cireșe și scorțișoară. Desert simplu și delicios, de vară
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x