Antena Căutare

Prețul cel bun, 28 decembrie 2021. Meseria inedită pe care o are această concurentă. Ce i-a spus Andrei Ștefănescu când a auzit

Andrei Ștefănescu a fost surprins să audă ce meserie are această concurentă de la Prețul cel bun, 18 decembrie 2021.

Prețul cel bun, 28 decembrie 2021. Meseria inedită pe care o are această concurentă. Ce i-a spus Andrei Ștefănescu când a auzit

Antena 1

Concurenta aceasta de la Prețul cel bun 2021 a luat prin surprindere pe toată lumea cu meseria pe care o deține. Andrei Ștefănescu nu se aștepta să audă acest lucru.

Concurenta de la Prețul cel bun 2021 care a surprins pe toată lumea cu meseria sa. Ce i-a spus Andrei Ștefănescu

O concurentă de la Prețul cel bun 2021, 28 decembrie, a luat prin surprindere pe toată lumea cu meseria pe care o are, iar Andrei Ștefănescu nu s-a ferit să-i spună părerea pe care o are despre acest aspect.

Citește și: Prețul cel bun, 24 decembrie 2021. Moș Ioan l-a impresionat pe Liviu Vârciu. Va dărui copiilor din satul lui tot ce a câștigat

„Șansa următoare o dăm Anei Maria, ești emoționată?”, în întreabă Andrei Ștefănescu. „Da”, îi răspunde ea. „Unde lucrezi?”, întreabă prezentatorul tv. „Sunt specialist testare aplicații la o firmă de energie electrică”, îi răspunde concurenta.

„Te pricepi la prețuri?”, întreabă Andrei Ștefănescu. „Da”, spune concurenta. „Cu cine?”, întreabă Andrei Ștefănescu. „Cu iubitul”, spune ea. „Te uiți la reduceri, intri pe net?”, întreabă el.

„Cam da”, spune ea. „Am văzut că ai emoții. Le lași la mine și acolo dai ce ai mai bun”, spune prezentatorul tv Andrei Ștefănescu.

Citește și: Prețul cel bun, 24 decembrie 2021. Moș Constantin a fost cândva pictor. El a lovit „artistic” cu „pumnul norocos” și a riscat tot

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 28 decembrie 2021. Premiile inedite pe care această concurentă le-a câștigat. Ce meserie are... Prețul cel bun, 28 decembrie 2021. Ce a răspuns acest concurent când a fost întrebat dacă merge cu iubita la cumpărături...
Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2023. Peștii ar putea fi ceruți în căsătorie
Previziunile astrale oferă anumită posibilități, iar horoscopul dragostei pentru luna iunie...
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023. Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023 spune că Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici, iar...
Parteneri
Ștrudel cu cireșe și scorțișoară. Desert simplu și delicios, de vară
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x