Antena Căutare

Prețul cel bun, 4 februarie 2022. Marius Petcu a văzut cum mătușa îi bate obrazul, de față cu toți. Care a fost motivul

În ediția 5 din sezonul 2 al emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1, mătușa unui concurent i-a bătut acestuia obrazul, de față cu toți, iar motivul este cât se poate de surprinzător.

marius petcu alaturi de liviu varciu Galerie
Marius Petcu a explicat la emisiunea Prețul cel bun de ce mătușa lui i-a bătut obrazul, de față cu toți

O situație cu totul și cu totul neașteptată s-a petrecut în ediția 5 din sezonul 2 al emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1. Chiar în timp ce discuta cu Liviu Vârciu, unul dintre concurenți a văzut cum mătușa lui îi bate obrazul, de față cu toți.

Mătușa unui concurent i-a bătut obrazul acestuia, de față cu toți, în ediția 5 din sezonul 2 al emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1

Marius Petcu a venit la emisiunea Prețul cel bun plin de entuziasm și gata să câștige cât mai multe premii. Concurentul este din Călărași, dar este mutat în București de ceva timp.

Concurentul este inginer la bază, dar în prezent lucrează în marketing. Acesta s-a descurcat cel mai bine la ghicit prețul corect al produsului prezentat de Liviu Vârciu.

Citește și: Prețul cel bun, 4 februarie 2022. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, uimiți când au aflat ce meserie are Petru Niță, la 22 de ani

Fericit că are astfel o șansă în plus de-a juca în finală, pentru premiul cel mare, Marius Petcu a venit alături de Liviu Vârciu pe scenă și a început să prezinte persoanele cu care a venit, dar și detalii din viața sa.

„Am venit cu mama mea, cu mătușa mea și cu un foarte bun prieten”, a zis acesta, în ediția 5 din sezonul 2 al emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1.

Acesta a fost momentul în care mătușa i-a bătut obrazul concurentului, chiar de față cu toată lumea, supărată că a fost numită astfel!

Citește și: Prețul cel bun, 3 februarie 2022. Iuliana Luciu a făcut senzație într-o rochie scurtă, cu decolteu generos

„De ce ți-a bătut obrazul?”, a întrebat Liviu Vârciu curios.

„Este cea mai tânără mătușă și, de obicei, îi zicem verișoara! Verișoară cu experiență”, a explicat Marius Petcu, amuzat.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 5 din sezonul 2 al emisiunii Prețul cel bun ca să vezi ce a mai dezvăluit concurentul.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Prețul cel bun, 4 februarie 2022. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, uimiți când au aflat ce meserie are Petru Niță, la ... Prețul cel bun, 7 februarie 2022. Diana a venit hotărâtă să îi ia locul lui Liviu Vârciu. Cum a reacționat prezentatorul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x