Antena Căutare

Prețul cel bun, 6 octombrie. Liviu Vârciu a primit o poreclă feroce din partea lui Andrei Ștefănescu. Cum l-a invitat în platou

Prețul cel bun este o emisiune concurs care este foarte apreciată ce publicul român. Prezentatorii Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au făcut show total de glume. Cum l-a poreclit Andrei pe Liviu.

Liviu Vârciu, invitat în platoul emisiunii Prețul cel bun de Andrei Ștefănescu într-un mare fel Galerie
Liviu Vârciu, invitat în platoul emisiunii Prețul cel bun de Andrei Ștefănescu într-un mare fel | Antena 1

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu sunt prieteni foarte buni, de mai mulți ani. Cei doi găsesc mereu motive de amuzament în timpul emisiunii, iar de această dată Andrei i-a oferit lui Liviu o poreclă feroce.

Andrei Ștefănescu i-a făcut o poreclă-compliment lui Liviu Vârciu la Prețul cel bun, 6 octombrie

Andrei Ștefănescu i-a găsit o poreclă foarte amuzantă lui Liviu Vârciu. Fiind vorba de lei și cuști de lei, acesta l-a invitat pe Liviu în platou într-un mare fel. Se vede cu ușurință că sunt prieteni foarte buni și își permit tot felul de glume, care amuză audiența și publicul de la tv.

Citește și: Prețul cel bun, 4 octombrie 2021. Iuliana Luciu, cu o mască de noapte cu ochi de broască, în emisiune. Reacția lui Liviu Vârciu

„Ați văzut ce e acolo, doamnă, cușca cu lei. Iar acum vine în scenă cel care jonglează cu emoțiile dumneavoastră. Nimeni altul decât Liviu Vârciu”, spune Andrei Ștefănescu, invitându-l pe Liviu Vârciu în platoul Prețul cel bun.

Liviu își face prezența în platou și salută într-un mod foarte degajat.

„Bună seara dragii mei și bineînțeles să vă bată norocul”, spune Liviu când își face prezența.

„Adevăratul îmblânzitor de lei!”, îl poreclește laudativ Andrei Ștefănescu pe Liviu Vârciu.

„Lei grei! Mulțumesc din suflet, sunteți foarte amabili. Oare, Andrei, ar fi leul leu regele animalelor? Că leul românesc e un pic ciudat, are coamă rară. Trebuie să ai mai mulți lei. Orice român poate vâna aici câteva premii frumoase. Câte sunt, nu vreți să știți!”, spune Liviu Vârciu.

Citește și: Prețul cel bun, 4 octombrie. Iuliana Luciu, într-o pătură cu coadă de sirenă, în emisiunie. Ce a rugat-o Liviu Vârciu să facă

Modalitatea de selecție a concurenților pentru show-ul Prețul cel bun

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 1 octombrie 2021. Concurenții au fost nevoiți să ghicească prețul cel bun pentru o shaorma. Cum au reacționat

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/pretul-cel-bun

Prețul cel bun, 5 octombrie. Andrei Ștefănescu, glume pe seama înălțimii lui Liviu Vârciu. Ce i-a spus prezentatorului... Prețul cel bun, 6 octombrie. Piticul de grădină care a fost comparat cu o vedetă din tv. Ce au spus prezentatorii emisiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Preţul cel bun sezonul 5, 20 octombrie 2023. Diana a pierdut o vacanță în Cappadocia! Preţul cel bun sezonul 5, 20 octombrie 2023. Diana a pierdut o vacanță în Cappadocia! Vineri, 20.10.2023, 19:00
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 27, 30 noiembrie 2023. Alice nu vrea să facă testul de paternitate sugerat de Petru: Știu că ești capabilă de orice!
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 27, 30 noiembrie 2023. Alice nu vrea să facă testul de paternitate sugerat de Petru: Știu că ești capabilă de orice! Joi, 30.11.2023, 20:43
Quiz show-ul Prețul cel bun revine cu un nou sezon la Antena 1! Când va fi difuzată emisiunea și ce surprize aduce

Quiz show-ul Prețul cel bun revine cu un nou sezon la Antena 1! Când va fi difuzată emisiunea și ce surprize aduce

Începând de astăzi, quiz show-ul Prețul cel bun continuă pe Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii. Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii se vor putea bucura de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Luni, 04.09.2023, 12:28
Prețul cel bun, 20 iunie 2022. Cum l-a "ajutat" o concurentă pe Andrei Ștefănescu să facă un exercițiu de dicție

Prețul cel bun, 20 iunie 2022. Cum l-a "ajutat" o concurentă pe Andrei Ștefănescu să facă un exercițiu de dicție

În ediția de Prețul cel bun de pe 20 iunie 2022 au venit noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase. Printre ei s-a numărat și Nicoleta Șușnea, consilier în vânzări, care a intrat și în finală.

Luni, 20.06.2022, 12:49
Prețul cel bun, 17 iunie 2022. Meseria „nobilă” pe care o practică un concurent: „E o nevoie mare de astfel de oameni”

Prețul cel bun, 17 iunie 2022. Meseria „nobilă” pe care o practică un concurent: „E o nevoie mare de astfel de oameni”

În ediția de Prețul cel bun de pe 17 iunie 2022 au venit noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase. Printre ei s-a numărat și Cosmin, un tânăr care are o meserie „nobilă”.

Vineri, 17.06.2022, 18:08
Prețul cel bun, 16 iunie 2022. Claudia Ciobanu i-a uimit pe prezentatori cu declarațiile ei. „Sunt singură și disponibilă”

Prețul cel bun, 16 iunie 2022. Claudia Ciobanu i-a uimit pe prezentatori cu declarațiile ei. „Sunt singură și disponibilă”

Noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase. Printre ei s-a numărat Claudia Ciobanu, fostă concurentă la Mireasa.

Joi, 16.06.2022, 18:07
Ultimele știri
x