Antena Căutare

Prețul cel bun, 8 septembrie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au jucat golf în platou. Cum s-au descurcat prezentatorii TV

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au pregătit o mulțime de surprize și de premii spectaculoase în cea de-a treia ediție a quiz show-ului Prețul cel bun.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu joacă golf Galerie
Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au pregătit o mulțime de surprize și de premii spectaculoase în cea de-a treia ediție a quiz show-ului Prețul cel bun. | Antena 1

Denisa s-a numărat printre concurenții care au ghicit prețul cel bun al unei licitații din această seară. Aceasta a avut de jucat golf pentru a câștiga și alte premii iar Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au gândit să îi ofere puțin ajutor.

"Dacă vrei, eu o să își arăt cum se face. Cu o mână pentru că sunt profesionist", a spus Liviu Vârciu, vizibil entuziasmat de noul joc.

Citește și: Prețul cel bun, 7 septembrie 2021. Elena s-a impiedicat, iar Liviu Vârciu s-a oferit să o prindă. Cum a reacționat concurenta

Momentul a fost unul de-a dreptul savuros, mai ales după ce prezentatorul TV a ratat ținta. Publicul s-a amuzat copios, iar replicile sale de-a dreptul amuzante nu au putut să treacă neobservate.

"Nu m-au pus pentru asta aici, m-au pus pentru altceva!", a mai adăugat Liviu Vârciu, vizibil amuzat de situație.

Cum s-a descurcat Andrei Ștefănescu la jocul de golf

După momentul spectaculos făcut de Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu s-a decis să își încerce norocul și să joace golf.

"Liviu, vreau să dau și eu o dată!", a spus prezentatorul TV, care era foarte entuziasmat.

"Hai! O să îți arate Andrei cum nu trebuia să faci. El e stângaci.", a fost replica oferită de Liviu Vârciu.

Norocul nu a fost nici de partea lui Andrei Ștefănescu care a ratat imediat ținta, la fel ca și colegul său. Publicul a ținut neapărat să ofere o avalanșă de aplauze, însă hohotele de râs nu al lipsit din peisaj.

Citește și: Prețul cel bun, 7 septembrie 2021. Doamna Emilia i-a atras atenția lui Liviu Vârciu. La ce gest a apelat prezentatorul TV

În ediția trei a quiz show-ului Prețul cel bun, cei doi prezentatori au fost puși pe distracție încă din prima clipă. Aceștia au pășit mai pregătiți ca niciodată să distreze publicul și să ofere cât mai multe premii concurenților din aceasă seară.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au reșit să impresioneze telespectaorii și de data aceasta cu felul carismatic și spiritul de glumă. Artiști au venit cu energie pozitivă pe care au încercat să o transmită și concurenților mai puțin curajoși.

Care este modalitatea de selecție a concurenților pentru show-ul Prețul cel bun

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Vezi ediția integrală din Prețul cel bun pe Antena Play: https://antenaplay.ro/pretul-cel-bun

Prețul cel bun, 7 septembrie 2021. Elena s-a impiedicat, iar Liviu Vârciu s-a oferit să o prindă. Cum a reacționat concu... Prețul cel bun, 8 septembrie 2021. Luiza, concurenta care l-a lăsat fără cuvinte pe Liviu Vârciu. Cum arată ținuta sa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x