Antena Căutare

Primele imagini cu Liviu Vârciu de pe platoul de filmare de la "Prețul cel bun". Cum a fost surprins artistul

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Liviu Vârciu face parte din show-ul "Prețul cel bun", care va fi difuzat la Antena 1. Pentru a da vestea prietenilor din mediul online, artista a publicat o imagine de pe platoul de filmare.

Liviu Vârciu în două ipostaze diferite Galerie
Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Liviu Vârciu face parte din show-ul "Prețul cel bun", care va fi difuzat la Antena 1. | Instagram

Liviu Vârciu și-a surprins din nou fanii cu o veste de-a dreptul spectaculoasă. După ce a fost implicat în mai multe proiecte, artistul a spus "Da" unei noi provocări și va face parte din show-ul "Prețul cel bun", care va apărea la Antena 1.

Vedeta nu a ezitat să își țină la curent prietenii virtuali de pe Instagram. Acesta a publicat o imagine de pe platoul de filmare al emisiunii, semn că filmările sunt în toi.

Cum s-a fotografiat Liviu Vârciu pe platourile de filmare de la "Prețul cel bun"

De curând, Liviu Vârciu a publicat pe rețelele sociale o imagine care i-a încântat pe fani. Intr-un sacou alb, tricou negru și pantaloni negri, artistul și-a făcut o apariție memorabilă pe platoul de filmare al emisiunii "Prețul cel bun".

Prietenii din mediul online au fost extrem de entuziasmați când au văzut postarea și au mărturisit că așteaptă cu nerăbdare să înceapă noul show.

Citește și: Cum arată "soacra" lui Liviu Vârciu. Mama Andei Călin este foarte tânără și extrem de frumoasă

"A început nebunia! 🕺🕺🕺", a scris vedeta la descrierea imaginii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea a strâns mai bine de 4 mii de aprecieri și foarte multe reacții din partea celor care îl îndrăgesc. Mulți l-au întrebat când se va difuza show-ul "Prețul cel bun" și i-au transmis felicitări.

Citește și: Liviu Vârciu, imagine fierbinte cu iubita. Cum arată Anda Călin într-un costum de baie care îi pune posteriorul în evidență

"Era cazul! Succes la filmări! 👍👍👍", "Când începe emisiunea?" sau "Felicitări și succes!", au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să ofera laude și urări.

Cum și-a început cariera Liviu Vârciu

"Am făcut nişte melodii tari precum «Ochii tăi» sau «Femeia», care, mulţumesc lui Dumnezeu, se cântă în continuare. A fost o perioadă frumoasă şi mă bucur că am trăit-o. Câştigam foarte mult, dădeam bani la amici şi nu-i mai ceream înapoi. Aveam câte patru concerte lunea, sâmbăta ne aşteptau oamenii în club. La 6 dimineaţa era ultimul spectacol, aveam şi şase concerte pe zi. Şi banii erau bani, suta era sută, făceam o garsonieră pe seară”, a declarat Liviu Vârciu într-un interviu, potrivit Click!

La destrămarea trupei, în anul 2005, Vârciu a realizat că nu economisise niciun ban, așa că a trebuit să o ia de la început.

După destrămarea trupei L.A. Liviu Vârciu s-a apucat de actorie și a apărut în diferite emisiuni TV.

„Noi n-am putut să strângem să ne luăm măcar o jumătate de apartament, am stat cu chirie toată viaţa. Regret că nu le-am dat părinţilor mei mai mult. Trebuia să am grijă mai mare de ai mei, decât să-i cheltui pe toate prostiile. Am deschis ochii deodată. Ne-a pleznit celebritatea. Ne-am culcat oameni normali şi ne-am trezit celebri”, a mai spus Vârciu despre perioada în care trupa L.A. avea un succes răsunător. .

După destrămarea trupei care l-a făcut celebru, Liviu Vârciu a îmrățișat profesia de actor, jucând în serialele Antenei1: „Secretul Mariei”, „Fast Food” și „Scene de căsnicie”.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x