Antena Căutare

A colaborat cu Beyonce şi Mariah Carey iar acum a venit la "Prietenii de la 11". Linda Teodosie, fiica celebrului saxofonist Flavius, interpretare LIVE de excepţie

Fiica celebrului saxofonist Flavius Teodosie, Linda, i-a moştenit talentul şi cânta alături de tatăl ei de ani de zile.  Ceea ce a ajutat-o enorm în cariera a fost câştigarea locului secund al emisiunii-concurs de talente „Germania cauta un superstar”, echivalentul nemţesc al concursului „Megastar”

Fiica celebrului saxofonist Flavius Teodosie, Linda, i-a moştenit talentul şi cânta alături de tatăl ei de ani de zile. Ceea ce a ajutat-o enorm în cariera a fost câştigarea locului secund al emisiunii-concurs de talente „Germania cauta un superstar”, echivalentul nemţesc al concursului „Megastar”

În a treia rundă, interpretarea excepţională a piesei „Hero” a divei Mariah Carey i-a adus Lindei felicitări chiar de la celebra cântăreaţă. Apoi a ajuns să colaboreze cu nume mari de pe scenă muzicală internaţională, cum ar fi Gloria Gaynor, Beyonce şi Michael Bolton.

Solista româncă a mai reuşit performanţa de a ajunge în semifinala concursului „The winner îs”, organizat de postul Sat 1 din Germania, care a pus la bătaie cel mai mare premiu din istoria media: un milion de euro. Deşi nu a luat marele premiu, Linda a câştigat fabuloasă suma de 150.000 de euro.

Amintiri din turneu! Florin Ristei, victima unei farse din partea colegilor de trupă. Ce a păţit prezentatorul emisiunii... Vă mai aduceţi aminte de DJ BOBO? Florin Ristei, singurul artist român care a avut un featuring cu artistul elveţian...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x