Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Ca-n vremurile de aur! Leonard Doroftei, antrenament cu membrii Superkombat Academy România, chiar în platoul emisiunii „Prietenii de la 11”!

Cei mai buni membrii din Superkombat Academy România au venit la emisiunea „Pretenii de la 11” ca să demonstreze că își merită din plin titlul de campioni!

Cei mai buni membrii din Superkombat Academy România au venit la emisiunea „Pretenii de la 11” ca să demonstreze că își merită din plin titlul de campioni!

Rând pe rând, cei mai buni sportivi au fost prezentați în cadrul emisiunii „Prietenii de la 11”, iar titlurile au fost care mai de care mai spectaculose. Printre acești gladiatori s-a aflat și Valentin Bordianu, membru Superkombat Academy, care a fost bodyguardul lui Mike Tyson pe timpul șederii acestuia în România.

Admirativ, Leonard Doroftei i-a lăudat pe sportivi pentru numeroase titluri câștigate. Mai mult decât atât, a profitat de moment pentru a face un antrenament spectaculos!

„Acești băieți vor să învețe și asta mă face să revin la sală cu mare drag, fiindcă am cu cine să lucrez”, a zis campionul despre micii săi învățăcei.

Cum au reușit membrii Superkombat Academy România să îi facă față celebrului Leondard Doroftei? Află urmărind clipul video de mai sus! Nu vrei să ratezi antrenamentul spectaculos făcut chiar în platoul emisiunii „Prietenii de la 11”!

➡️ 😃 Urmăreşte Prietenii de la 11, online pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/KxMdZjL. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube