Antena Căutare

CE MOMENT! Diana Munteanu, prezentatoarea emisiunii "Prietenii de la 11", a îmbrăcat o rochie de mireasă cu 2000 de fluturi

Vedeta emisiunii "Prieteni de la 11" de la Antena 1, fermecătoarea Diana Munteanu a îmbrăcat din nou  rochia de mireasă. Acest lucru s-a  întâmplat zilele trecute la Fashion Bucureşti Week, când Diana a fost mireasă pentru o zi în prezentarea Annei Popescu de la salonul Anne' s Bridal.

Vedeta emisiunii "Prieteni de la 11" de la Antena 1, fermecătoarea Diana Munteanu a îmbrăcat din nou rochia de mireasă. Acest lucru s-a întâmplat zilele trecute la Fashion Bucureşti Week, când Diana a fost mireasă pentru o zi în prezentarea Annei Popescu de la salonul Anne' s Bridal.

Rochia vaporoasă purtată a fost confecţionată din voal şi mătase fină cu 2000 de fluturi aplicaţi într-o metodă nouă 3 D, inovativă care este ultima descoperire în domeniu. "Vorbim de o maşinărie de gravat şi tăiat cu rază laser. Fluturii sunt must fave-ul sezonului, pe lângă aceastea având şi broderii cu pietre preţioase şi semipretioase, aplicaţii 3D, dantele din cele mai sofisticate şi fine. Toate acestea vin să umple şi să satisfacă cele mai rafinate gusturi în domeniul industriei mariajului" ne spune Anne Popescu managerul salonului în care s-a făcut rochia.

Preţul unei astfel de rochii poate ajunge la câteva mii de euro şi nu sunt decât două exemplare, una dintre ele având-o chiar Diana Munteanu.

Moment inedit! Ducu Bertzi, în premieră, la "Prietenii de la 11". Piesa "Floare de Colţ" a trezit no... Diana Munteanu, exasperată de Ristei. Prezentatoarea emisiunii "Prietenii de la 11" n-a mai rezistat și a izbu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x