Antena Căutare

Bat clopotele de nuntă pentru Florin Ristei? „Mi-am luat deja rochie...”

Bat clopotele de nuntă pentru simpaticul Florin Ristei? Se pare că tânăra care i-a furat inima artistului și-a pregătit deja rochia de mireasă!

Bat clopotele de nuntă pentru simpaticul Florin Ristei? Se pare că tânăra care i-a furat inima artistului și-a pregătit deja rochia de mireasă!

In urmă cu o lună, invitată la "Prietenii de la 11", Iuliana Pepene a fost cerută de soție, în direct, de Florin Ristei. S-a lăsat cu "Ți-am dat un inel" de la Holograf, cu jurăminte, dar si cu sfaturile mult mai experimentatei sale colege de prezentare, Diana Munteanu!

A fost un moment cu adevărat amuzant, mai ales că Florin Ristei a avut nevoie să i se „sufle” jurământul în ureche, ca momentul să iasă perfect!

Acum, Iuliana Pepene, frumoasa prezentatoare de la Observator, a vrut să-i facă lui Ristei o surpriză și s-a dus la Târgul de Mirese, acolo unde s-a și ales cu o super rochie!

Ce detalii au ieșit la iveală? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea „Prietenii de la 11”!

Carmen Brumă lansează jurnalul de gravidă! Cum poți să nu te îngrași în perioada sarcinii... Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici! O zodie are parte de schimbări pe toate planurile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x