Antena Căutare

Cine a fost Regele Maimuțelor, masca imposibil de la ghicit, la Revelionul Starurilor 2022. Dan Negru: "Pun la bătaie toți banii!"

De 22 de ani, Dan Negru le aduce românilor show-uri de excepție în noaptea dintre ani. La Revelionul Starurilor 2022, gazda show-ului de pe Antena 1 și-a pus toți banii la bătaie convins fiind că nimeni nu va ghici cine e Regele Maimuțelor, King Louie.

dan negru imbracat in costum negru cu masca Regele Maimutelor la Revelionul Starurilor 2022: Războiul Generaţiilor Galerie
Masca Regele Maimuțelor le-a dat mari bătăi de cap celor din platoul emisiunii Revelionul Starurilor 2022: Războiul Generaţiilor | Antena 1

Inspirată de "Cartea Junglei" a lui Rudyard Kipling și de îndrăgita animație cu același nume, masca Regele Maimuțelor le-a dat mari bătăi de cap celor din platoul emisiunii Revelionul Starurilor 2022: Războiul Generaţiilor.

Cu toate că echipele de celebrități și-au dat seama imediat că o femeie se ascunde în spatele măștii, nimeni nu a reușit să identifice din prima despre ce personalitate e vorba. Dan Negru le-a dat un indiciu, însă nu a fost de ajuns: "Din 10 români, 10 îi știu numele".

Cine s-a mascat în Regele Maimuțelor, King Louie, la Revelionul Starurilor 2022, prezentat de Dan Negru

Presupunerile nu au întârziat să apară. Echipele au enumerat vedete precum Delia, Neti Sandu, Mirela Vaida, Mioara Velicu, Rodica Popescu Bitănescu sau Nadia Comăneci și Laura Lavric. Nimeni nu a avut dreptate!

Citește și: Secretele măștilor de la Revelionul Starurilor 2022: Războiul Generaţiilor, prezentat de Dan Negru

Pentru a oferi indicii suplimentare, Regele Maimuțelor a avut parte de un partener de mască. Maria Buză a creat un moment de comedie pentru a face vedeta să vorbească întrucât vocea și timbrul aparte o recomandă când nu intră în jocul lui Dan Negru.

Pentru a-i încurca și mai tare pe toți, actrița a insistat că din 10 români, 11 știu de fapt adevăratul nume al personalității.

Irina Loghin a fost Regele Maimuțelor la Revelionul lui Dan Negru 2022

Doamna muzicii populare românești i-a lăsat pe toți cu gura căscată când a renunțat la machiajul demn de un film Hollywood. Irina Loghin și-a împletit părul și s-a lăsat pe mâna specialiștilor pentru a se transforma în King Louie la Revelionul Starurilor 2022, prezentat de Dan Negru.

Pe ultima sută de metri, Bianca Drăgușanu a intuit că în spatele costumului de primată se află cântăreața de muzică populară, însă a fost prea târziu, iar pariurile cu gazda show-ului fuseseră deja bătute.

Citește și: Irina Loghin, despre băutura bizară pe care o consumă pentru a se menține în formă. Care este rețeta

"Trăi-v-ar familiile, să nu va puneți smacul ăsta pe față, că mi-au scos scos și creierii!", a spus Irina Loghin după ore bune de stat în personaj.

Revelionul Starurilor 2022, show-ul incendiar pentru petrecerea dintre ani

Zeci de vedete îndrăgite, măști spectaculoase în spatele cărora se ascund celebrități din diverse domenii, muzică pentru toate gusturile și multă voie bună - acestea au fost ingredientele unui spectacol strălucitor, la Revelionul Starurilor 2022 – Războiul Generaţiilor.

„Încerc ca anul acesta să aduc aceeași normalitate din fiecare an, să fiu reperul neschimbat al nopții de Revelion!”, a spus amfitrionul show-ului de la Antena 1, Dan Negru.

De 22 de ani alături de publicul Antena 1, prezentatorul a fost pregătit cu ghicitori, chiar dacă a resimțit emoții la filmările show-ului: "Când n-o să le mai am, mă las. E un job al emoțiilor și nu al câştigurilor materiale. Dacă scoți emoția din job, nu mai rămâne nimic."

Cu ajutorul măștilor, la Revelionul Starurilor 2022 vor veni personaje diverse, de la Regela Maimuţelor, la Maestrul Levitaţiei, Omul Apocalipsei, Gia din Madagascar, Zeus şi până la celebra Păpuşă inspirată din serialul care a facut înconjurul planetei – Squid Game. La miezul nopţii, Dan Negru îi va invita telespectatori la un recital live susţinut de Loredana şi orchestra Agurida.

Cine a fost Femeia Schelet de la Revelionul Starurilor 2022. Bianca Drăgușanu a ghicit despre cine e vorba... Păpușa din Jocul Calamarului, la Revelionul Starurilor 2022. Cine s-a ascuns în spatele măștii inspirate de serialul Squ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Citește și
x