Antena Căutare

Alexandra si Dragos, doi dansatori aflati la inceput de cariera!

Alexandra si Dragos. Pozitie si gratie, rafinament. Intr-un cuvant, dansatori! Dar la inceput de drum. Oricum, promit mult.

Alexandra si Dragos. Pozitie si gratie, rafinament. Intr-un cuvant, dansatori! Dar la inceput de drum. Oricum, promit mult.

In seara aceasta, la a treia Gala "Romania Danseaza", nu i-au cucerit pe barbatii din juriu.

Monica Petrica a fost singura convinsa de cei doi: "Mi-a placut abordarea pe care ati ales-o, in zona dansului popular. Frumoasa interpretare, imi place de voi... Steluta aurie!".

CRBL a preluat jurizarea: "M-a pacalit muzica rau de tot. Mi-a placut mult. Mi-a placut enorm tinuta de port popular, dar cand vine vorba de dans... mi-a placut, dar nu suficient de mult. N-am cum sa trec mai departe, imi cer scuze, steluta mea este rosie!".

Mihai Bendeac a fost si mai critic: "Marele ghinion al concurentilor este ca eu am devenit un mare fan al acestui show. Nu e ca si cum as fi la masa juriului, e ca si cum as fi atat de smecher incat as avea loc in primul rand la show-ul meu favorit. Fiind asa, revad unele momente, pe Internet. Am comparat momentele voastre, cel de acum si cel din auditii, iar acesta a fost mai slab. Stea rosie, imi pare rau!".

REGULAMENTUL GALELOR "ROMANIA DANSEAZA"!

La sfarsitul fiecarei Gale, dupa ce au vazut toate prestatiile, juratii au dreptul sa trimita in finala trei numere (cate unul, fiecare), iar al patrulea finalist va fi ales de public prin vot.

De la sfarsitul emisiunii, duminica (12 mai), pana a doua zi la ora 16:00, telespectatorii vor putea vota concurentul pe care vor sa-l salveze dintre cei noua ramasi.

Finalistul va fi anuntat pe 13 mai, in cadrul Observatorului de la ora 16:00, de catre Jorge, prezentatorul show-ului, care spune "STOP VOT" si il anunta in direct, telefonic.

Asadar, daca Alexandra si Dragos nu intra direct in finala, prin intermediul juratilor, poti sa ii ajuti chiar tu:

Voteaza acesti concurenti prin SMS la 1313 (1,24 eur/SMS, TVA inclus), cu textul “Alexandra si Dragos”, si poti castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele patru iPhone-uri 5 sau unul dintre cele trei mini iPad-uri puse in joc in marea finala! Mai multe detalii pe romaniadanseaza.a1.ro.

Finala va fi LIVE, pe 19 mai, iar telespectatorii vor alege castigatorul tot prin vot!

New Force of Dance, street-dance cu tricolor pe scena... Adevarat Bollywood pe scena "Romania Danseaza", cu trupa Nritya!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Citește și
x