Antena Căutare

Dovada de Fair-Play, in Galele Romania Danseaza: Trupa Freakquency il va coregrafia pe Dragos din Husi!

Dragos are 14 ani si vine din Judetul Vaslui. Locuieste in Husi si sunt sase frati la parinti, trei fete si trei baieti. Pentru el, familia e importanta.

Dragos are 14 ani si vine din Judetul Vaslui. Locuieste in Husi si sunt sase frati la parinti, trei fete si trei baieti. Pentru el, familia e importanta.

Pentru auditii, pregatise un numar de breakdance. Si tocmai lui CRBL nu i-a placut prestatia lui. Nici lui Bendeac. Doar Monicai.

La vederea rezultatului, Dragos a izbucnit in plans, iar Monica l-a rugat pe CRBL - care ar putea sa schimbe votul si soarta micului dansator - sa vada in viitor.

Impresionat, dar si sesizand potentialul vasluianului, CRBL l-a pus sa imite o miscare de dans pe care i-a aratat-o artistul.

Totul a decurs perfect, iar votul a fost schimbat. Steluta rosie primita de la CRBL a devenit galbena, dar cu promisiunea ca va fi si mai bun, data viitoare.

Acum, Dragos a aflat ca merge mai departe de la trupa Frequency, si ea calificata in Galele Romania Danseaza.

Baietii i-au promis ca il vor ajuta sa pregateasca un numar special, eii fiind cei care il vor ajuta cu tot ce tine de coregrafie, chiar daca si ei concureaza in acelasi show! Fair-play adevarat! Bravo, felicitari si bafta!

P.S. "Frequency" e o trupa de breakdance meseriasa. CRBL o stie, a participat, alaturi de ea, la multe show-uri. Chiar si la un Campionat Mondial, in Grecia. Baietii sunt profesionisti in ale dansului, chiar daca unu e absolvent de "Finante - Banci", unul e designer si altul psiholog.

Intalnire de gradul zero... Reloaded!!! Mihai Bendeac o anunta pe Andreea Popescu decizia juriului!... The Brothers, trupa antrenata de Piticu', coregraf si fost coleg cu CRBL... merge in semifinale!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x