Antena Căutare

Ii mai tineti minte? Trupa SIMPLU se va reuni in finala "Romania Danseaza"

Saptamana trecuta, CRBL a facut un anunt care a umplut de bucurie inimile fanilor: trupa SIMPLU se va reuni in marea finala live "Romania Danseaza", difuzata duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1. Piticu, Taz, Omu Negru, Bebico si CRBL vor fi din nou impreuna, dupa 13 ani de la infiintarea trupei. Cei 12 finalisti vor lupta mai aprig ca oricand sa demonstreze ca merita sa castige marele premiu in valoare de 50.000 de euro, de aceasta data, votul suprem revenind publicului, care va decide marele castigator al primului sezon "Romania Danseaza".

Saptamana trecuta, CRBL a facut un anunt care a umplut de bucurie inimile fanilor: trupa SIMPLU se va reuni in marea finala live "Romania Danseaza", difuzata duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1.

Piticu, Taz, Omu Negru, Bebico si CRBL vor fi din nou impreuna, dupa 13 ani de la infiintarea trupei.
Cei 12 finalisti vor lupta mai aprig ca oricand sa demonstreze ca merita sa castige marele premiu in valoare de 50.000 de euro, de aceasta data, votul suprem revenind publicului, care va decide marele castigator al primului sezon "Romania Danseaza".

Dupa sase editii de preselectii, in care cei mai buni dansatori din Romania s-au intrecut in numere de dans spectaculoase si trei semifinale incarcate de emotie si pasiune pentru dans, duminica aceasta, "Romania Danseaza” isi desemneaza castigatorul. CRBL asteapta cu mare interes decizia telespectatorilor.

“Sper ca publicul sa fie atent nu doar la dans, ci si la emotia pe care o transmit concurentii, pentru ca la final sa il voteze pe cel mai bun. E cartea noastra de vizita in joc! Sa primeze dansul si sa castige cel mai bun!”.

Telespectatorii decid castigatorul „Romania Danseaza” duminica, 19 mai, la Antena 1... Imagini inedite din cel mai nou videoclip al lui Jorge, „Geamantan”, filmat la Miami...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x