Antena Căutare

Imagini inedite din cel mai nou videoclip al lui Jorge, „Geamantan”, filmat la Miami

Provocat de CRBL in semifinalele „Romania Danseaza” sa lanseze un single nou in cateva saptamani, Jorge s-a pus pe treaba. Nu doar ca a inregistrat o melodie noua, ci a scos si un nou clip, pentru care a filmat chiar in Miami. Si cum munca artistilor are si partile ei frumoase, Jorge s-a distrat intr-o piscina pe coasta Atlanticului. Intregul clip va putea fi urmarit duminica aceasta, de la 20:30, in marea finala „Romania Danseaza”, la Antena 1.

Provocat de CRBL in semifinalele „Romania Danseaza” sa lanseze un single nou in cateva saptamani, Jorge s-a pus pe treaba. Nu doar ca a inregistrat o melodie noua, ci a scos si un nou clip, pentru care a filmat chiar in Miami. Si, cum munca artistilor are si partile ei frumoase, Jorge s-a distrat intr-o piscina pe coasta Atlanticului. Intregul clip va putea fi urmarit duminica aceasta, de la 20:30, in marea finala „Romania Danseaza”, la Antena 1.

Dupa sase editii de preselectii, in care cei mai buni dansatori din Romania s-au intrecut in numere de dans spectaculoase si trei semifinale incarcate de emotie si pasiune pentru dans, duminica aceasta „Romania Danseaza” isi desemneaza castigatorul.

RomaFest, Gabriel Cocos, Raluca si Tudor, 1st Class, Irina Tarau, Trouble Crew, Kult Vibe, Andreea Popescu, Freakquency, fratii Adrian, Trupa As si Adrian si Tatiana vor lupta mai aprig ca oricand sa demonstreze ca merita sa castige marele premiu in valoare de 50.000 de euro. De aceasta data, votul suprem revine publicului, care va decide marele castigator al primului sezon „Romania Danseaza”.

Ii mai tineti minte? Trupa SIMPLU se va reuni in finala "Romania Danseaza"... Jorge, Razvan si Dani, Simona Gherghe si Dan Capatos in finala Romania danseaza?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x