Antena Căutare

Seamănă, dar nu răsare! Acesta este dansul MADE IN CHINA

Nu ştim câţi chinezi sunt în Mehedinţi, dar sigur am găsit un simpatizant. Cu mult elan, Ilie Cristian Marinel a sosit în platoul "România Dansează" hotărât să schimbe istoria

Nu ştim câţi chinezi sunt în Mehedinţi, dar sigur am găsit un simpatizant. Cu mult elan, Ilie Cristian Marinel a sosit în platoul "România Dansează" hotărât să schimbe istoria.

Cu un coif mai mult de zidar decât de chinez, elevul de 18 ani n-a reuşit să găsească combinaţia câştigătoare. A primit doar două steluţe aurii, iar CRBL îşi motivează decizia de a-l trimite înapoi pe Ilie, în Bistriţa, satul său natal.

"Apreciez combinaţia şi tematica, dar dansul tău a fost mult prea tăiat. Am văzut că ai un tatuaj cu trei stele şi cred că două galbene cu una roşie vor da perfect pe braţul tău", a spus juratul.

Că aşa fac, domne, treaba chinezii. Câmd să zici că ai pus mâna pe original, imediat găseşti ceva care să-ţi schimbe părerea!

Îmbrăcate în piele, la vânat de stele! Fetele de la Illquens sunt BOLNAV de BUNE... Flacăra mică poate provoca focul cel mare! Ana-Maria, micuţa care a cucerit juriul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x