Live acumSerial: Adela (r)
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Adelina Varciu: "Liviu a insemnat foarte mult pentru mine, dar, gata, circul s-a incheiat astazi!"

Dupa ce si-au spalat rufele in public aproape doua luni, Liviu Varciu si Adelina s-au intalnit fata in fata la primul si ultimul termen al divortului dintre cei doi.


Liviu a facut o serie de afirmatii ironice cu privire la cariera fostei sale sotii, intrebandu-se retoric cine a fost ea, inainte sa se casatoreasca cu el: "Vreau sa vad ce face de acum incolo Adelina fara Varciu..[...] Ea a fost tot timpul o femeie fatala. Imi pare rau ca s-a terminat asa. Pentru mine e frumos numele de Varciu. O sa ma regrete! De-asta sunt sigur. Pana azi am fost dezamagit, dar intreb: Cine era Ioana Adelina Pestritu, pana sa se marite cu mine? Un manechin care prezinta trei chiloti si sase rochii pe podium", a declarat Liviu Varciu pentru "Acces Direct".

Adelina n-a ramas indiferenta la afirmatiile fostului sau sot, si a replicat la "Acces Direct" ca probabil acesta se simte foarte frustrat: "De ce doi ani cat am stat cu el nu am fost pe prima pagina a ziarelor? De ce acum cat sunt singura cariera mea in modelling si televiziune incepe sa se contureze? [...]A insemnat foarte mult acest baiat pentru mine, dar nu am de gand sa continui cu acest circ, care pe el am impresia ca il avantajeaza foarte mult".

Recomandari