Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la circ
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Daniela Gyorfi, din nou insarcinata

A pierdut trei sarcini, aproape una dupa alta, dar Daniela Gyorfi pare sa nu isi fi pierdut credinta ca intr-o zi isi va strange in brate copilul.

Drept pentru care cantareata este din nou insarcinata. Chiar daca ecografiile indica faptul ca totul este bine, interpreta se arata mult mai rezervata in declaratii. Mai ales ca a mai trecut prin aceeasi situatie de mai multe ori.

Intr-adevar, sunt insarcinata in doua luni. Este insa prea devreme sa ma bucur de pe acum, mai ales ca am mai pierdut trei sarcini. Abia dupa luna a patra ma pot pronunta. Tocmai de aceea, prefer ca pana atunci sa fiu mai rezervata in declaratii", a marturisit Daniela pentru Libertatea.

Vedeta a descoperit intamplator ca este gravida, la un control de rutina. Dar acum spera din toata inima sa duca sarcina pana la capat. „Am facut ecografie saptamanal si mi s-a spus ca totul este OK. Sa speram ca va fi bine, imi doresc foarte mult un copil!", a completat cantareata. Iar dupa atatea lacrimi, parca merita sa apara soarele si pe strada ei.

Recomandari