Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Film: Maleficent

George Clooney s-ar fi despartit de Stacy Keibler. Vezi motivul!

George Clooney, unul dintre cei mai ravniti barbati din lume, a revenit la vechile obiceiuri. Tabloidul englez "The Sun" scrie ca actorul si frumoasa Stacy Keibler au luat-o pe drumuri diferite, dintr-un motiv simplu: George nu e pregatit pentru o nunta.

Se pare ca actorul George Clooney inca nu si-a gasit jumatatea. Un tabloid londonez a anuntat despartirea acestuia de Stacy Keibler, alaturi de care forma un cuplu de un an de zile.

Vestea a luat prin surprindere pe toata lumea. Cei doi pareau foarte fericiti impreuna, iar apropiatii actorului credeau ca Stacy il va convinge sa se aseze la casa lui. George Clooney a anuntat ulterior printr-un reprezentat ca vestea nu e adevarata, iar el si Stacy sunt inca impreuna. Cu toate acestea, zvonurile iau amploare.

George Clooney este considerat un adevarat cuceritor la Hollywood. S-a iubit, de-a lungul timpului, cu Elisabetta Canalis, Talia Balsam (singura pe care a luat-o de sotie), Kelly Preston, Lisa Snowdon sau Sarah Larson. Iar lista poate continua!

foto: Hepta.ro

Recomandari