Căutare Live

Mihaela Borcea, bogata dupa divort! Primeste 50.000 de euro pe luna!

Desi s-au despartit in conditii bune, dupa o intelegere amiabila, Mihaela Borcea nu a parasit casnicia pe gratis. Afla cu ce "s-a ales"!

In urma partajului, pentru care s-au inteles in afara instantei, ca doi oameni maturi, Mihaela Borcea s-a ales cu o pensie alimentara de 50.000 de euro, precum si cu active din patrimoniul societatii Crimbo Gas 2000.

Cu alte cuvinte, fosta sotie a dinamovistului a primit o vila, un teren in Floreasca, un motel in Botosani si un spatiu comercial, toate evaluate la aproximativ 11.5 milioane de lei, conform Cancan.

Albert si Charlene de Monaco, indignati din cauza zvonurilor preluate de presa internationala... Andreea Marin, chinuita de o boala misterioasa!...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri